Megújult a csongrádi Bökény Coop Szuper áruház!

A Coop Szeged Zrt fontosnak tartja, hogy áruháza színvonalát folyamatosan fejlessze és a mai fogyasztói igényeknek megfelelő vevőbarát környezetet biztosítson a vásárlóknak.
A Bökény Coop Szuper Áruház 2011.-ben a Köröstorok Coop Zrt üzleteinek megvásárlását követően lett a Cégcsoportunk tagja, a csongrádi területünk legnagyobb üzlete, egyben zászlóshajója. A dinamikus forgalombővülésnek köszönhetően szükségessé vált egy teljes rekonstrukció, amely a polcfelületek, a hűtőkapacitások, az eladótér bővítése mellett a hátsó kiszolgáló helyiségek teljes megújításával is járt.
Szerencsére itt a zárva tartás alatt a teljes forgalomról nem kellett lemondanunk, mert egy kb. 500 m.-re lévő üzlethelyiségünkben szűkített választékkal, ki tudtuk szolgálni a vásárlóinkat.

A korábbi boltunk egy 207 m2 eladóterű élelmiszerbolt volt, a raktárhelyiség egy részének a bolthoz csatolásával kb. 50 m2.-rel tudtuk bővíteni az alapterületet.

A régi polcrendszert olyan új, szürke színterezett árubemutató állványokra cseréltük, amelyek kiemelik és hangsúlyossá teszik az áruház színes áruválasztékát, közel másfélszeresére tudtuk bővíteni a polcfelületet.
Jelentősen bővültek a frissáru kapacitások is. Új tejhűtő, csemege pult mirelit hűtő lett üzembe állítva. Új mirelit és tejhűtőkamrát kapott az áruház, a zöldség-gyümölcs bemutató felületet, hűtőt is jelentősen bővítettük. A háttér kiszolgáló helyiség kapcsolatokat úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesebb munkavégzést tudjunk biztosítani a dolgozóinknak. Egybefüggő raktártér, új iroda, és előkészítő helyiségek kerültek kialakításra.

Az épület egészére vonatkozó külső belső festés, burkolás történt, újak a kasszapultok is. A csemege, hús, sajt és zöldség reszortok kiemelő világítást kaptak, amelyek az árucikkek frissességét és kiváló minőségét helyezik fókuszba.

Modernizáltuk és megújult az üzlet külső képe is.
A két és fél hónapig tartó felújítást követően Csongrád egyik legmodernebb bevásárló helyén várjuk a vásárlókat.

Szeged, 2018. december 7.