Boltjaink polcain található kínálatunkban több mint 80 százalékban hazánkban készült terméket forgalmazunk, amely arány a sajátmárkás termékeink esetében eléri a 90 százalékot.

„SZÍVÜGYÜNK A HAZAI!”

A magyar termékek előnyben részesítése jóval több, mint pusztán érzelmi kérdés. A jó minőségű magyar élelmiszerek nemzetközi szinten versenyképesek, élelmiszerbiztonsági szempontból még az egyébként szigorú uniós mércével mérve is kiválóak, ezen felül pedig magyar munkahelyeket segítenek fenntartani.

Mindez a fenntarthatóságot is szolgálja, hiszen egyrészt kiszámítható, kiegyensúlyozott ágazatot jelent, másrészt pedig az itthoni alapanyagokból, itthoni feldolgozással készülő termékek szállítása lényegesen kisebb környezetterheléssel jár, mint a távoli országokból, akár más kontinensekről ideutaztatott termékek logisztikája.

Teljes egészében magyar üzletláncként úgy gondoljuk, hogy kereskedelmi tevékenységünk során magától értetődő, hogy, ahol csak lehet, magyar árut szerzünk be. Keresse termékeinket üzleteink polcain, és a https://www.coop.hu/markatermekek/ oldalunkon.