Partnerkedvezmények

Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket és kényeztesse magát a Zenit Hotel Balaton**** szolgáltatásaival. Minden cseppje élmény.

Foglaljon minimum 3 éjszakát és vegye igénybe mostantól kibővített kedvezményeinket is!

  • ingyenes sóbarlang-használat – értéke: 2000 Ft / fő / alkalom
  • 5 éves korig grátisz elhelyezést biztosítunk a gyermekek részére a Szülőkkel egy légtérben való elhelyezés esetén 3.500,- Ft / gyermek / éj (3 éves kor alatt), illetve 8.500,- Ft / gyermek / éj (3 éves kortól) helyett!
  • 1 db 2500 Ft értékű wellness kupon, mely beváltható a szálloda saját masszázsaira.

A Zenit Hotel Balaton**** SUPERIOR wellness és konferencia szálloda, a Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes helyen, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett, erdős területen, mégis közel a Balatonhoz várja Vendégeit.

A szálloda különlegessége, hogy csaknem összes szobájából, üvegfalú étterméből és wellness részlegéből is csodálatos Balatoni panoráma élvezhető.

Wellness élmények: medence, bel- és kültéri jacuzzi, finn és infraszauna, jég-, és gőzkabin, holt-tengeri sóbarlang. A Finn szaunák a szaunaszeánsz programok különleges helyszíne.

A wellness részleg egyedülálló vinoterápiás kezeléseivel várja vendégeit, wellness kádfürdőivel, széles masszázskínálatával, valamint kozmetikai kezelésekkel, manikűr, pedikűrszolgáltatással, szoláriummal nyújt teljeskörű kényeztetést.

A’la carte étterme, a Bock Bisztró Balaton, a Magyar Konyha Magazin szerint a Balaton 4. legjobb étterme volt 2016-ban. Igazi különlegesség a műemléki védettségű, 200 éves Festetics Pince, ahol helyet kapott a Festetics Helikon Taverna borászati és gasztronómiai kiállítótér, mely egy interaktív pincemúzeum. A pincében rendszeresen tárlatvezetéssel egybekötött borkóstoló, borvacsora, borfesztiválok és művészeti kiállítások kerülnek megrendezésre.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és online módon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.
Online foglalás esetén a http://www.hotelzenit.hu/ weboldalon kérjük a megjegyzés rovatban a kártyaszámot feltüntetni.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok és a helyszínen meghatározott masszázsok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.


Elérhetőségek:
Zenit Hotel Balaton****
8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Telefon: +36 83 900 101 vagy 900 102
Mobil: + 36 20 801 05 68
info@hotelzenit.hu