Partnerkedvezmények

A Szakál-MET-AL Kft. Az alapítása óta eltelt, több mint 70 év során egyedülálló szakmai tapasztalatokra és tudásra tett szert a személy- és tehergépkocsik motorikus alkatrészeinek értékesítésében és az autójavítás terén. A motorikus alkatrészek mellett kiterjesztette kínálati palettáját a szerviz alkatrészek széles körére és a kenőolajok forgalmazására is .Mindemellett, a Szakál-MET-AL Kft. Japán első számú motorolajának, az ENEOS-nak kizárólagos importőre.

A Coop Klub törzsvásárlói program és a Szakál-MET-AL Kft. együttműködésének köszönhetően partnerünk 22 kategória termékeihez állandó akár 35% kedvezményt és időszakos akciókat kínál Coop Klub törzsvásárlóink számára.

  • Ablaktörlők, fékek, kuplungok, gyújtások, kerékcsapágyak, futóművek, lengéscsillapítás és szűrők 35% kedvezménnyel
  • Vízpumpák, tömítések, kipufogók, vezérlés és karosszériák 30% kedvezménnyel
  • Dugattyúk, akkumulátorok, szelepek, hengerfej alkatrészek, szerszámok, gépek, csapágyak és vegyi anyagok 20% kedvezménnyel
  • Hengerfejek 5% kedvezménnyel

Kedvezmény igénybevételének módjai

  • A kedvezményeket lehetőségük van érvényesíteni személyesen partnerünk 18 üzletében a Coop Klub kártya felmutatásával
  • Telefonon történő megrendeléssel, telefonon történő regisztrációt követően
  • A partnerünk által működtetett www.szakalmetal.eu webes felületen, az oldalon történő regisztráció során a Coop Klub kártyaszám feltüntetésével

További információkért keresse a Szakál-Met-Al Kft. honlapját!

A kiszállítás értékhatártól függetlenül ingyenes Magyarország területén.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható, egy termékre vonatkozó több fajta árkedvezmény esetén a legnagyobb kedvezmény érvényesül.

Partnerünknél bármely módon történő vásárlás esetén a Szakál-Met-Al Kft. általános feltételei érvényesek, melyet a Szakál-Met-Al Kft. ÁSZF szabályoz.

További partner ajánlataink