Partnerkedvezmények

Használja ki partnerkedvezményünket és élvezze a pihenést Sárvár legújabb apartman komplexumában!

Nyugdíjas és senior 60 év feletti életkorú vendégek részére további 5% kedvezmény érvényesíthető, az ellátás nélküli szállásárakból.

Sárvár szívében a fürdő és a városközpont közt félúton, a jelentős attrakcióktól mindössze 5-5 perc gyalogos sétányira található Sárvár legújabb új építésű design apartman komplexuma az R31 Residence.

34 szállásegységgel többségében saját konyhával, étkezősarokkal, erkéllyel és tágas belépő zuhanyzós fürdőszobával rendelkező Apartmannal, köztük több külön hálószobás nagy légterű családok számára ideális szálláshellyel áll a vendégek rendelkezésére.

Az egységek nagyon modern meleg, barátságos árnyalatú szürke és okkersárga színekkel márványmintás nagyméretű csempeburkolattal és design bútorokkal kerültek kialakításra. A konyhablokkok teljesen felszereltek a konyhai eszközök mellett a maximális komfort érdekében főzőlap, fagyasztós hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, kenyérpiritó, mikrohullámú sütő is beépítésre került. A telken 2 épület található, a belső udvaron minden egységhez önálló parkolót is biztosított védett területen.

Ahogy partnerünk üzemeltetése alatt álló többi egységnél, így itt is biztosítja a komfortot növelő, egész nap elérhető központi recepciót, valamint igény szerint a központi épületben található Onyx Garden étteremben bőséges részben helyi termelőktől beszerzett minőségi alapanyagokat felhasználó büféreggelit, vagy a’la carte étlapról választható 3 fogásos felszolgált vacsorát is kínál, melyeket előzetes megrendelés alapján garantál.

Az egységekben a city bike bérlet mellett elektromos roller óránkénti bérlésére is van lehetőség.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és a www.r31residence.hu honlapon található foglalási rendszeren keresztül is elintézheti. A Coop Klub kedvezményt érkezéskor a recepción érvényesítheti.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.
A fenti információk csupán tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

R31 Residence Sárvár

Cím: H-9600 Sárvár, Rákóczi u. 37-39.
NTAK szám: EG21003440
Web: www.r31residence.hu
Telefon: +36 30 9390 953
E-mail: info@r31sarvar.hu