Partnerkedvezmények

A Coop Klub törzsvásárlói program és a PrimaNet.hu szakáruház együttműködésének köszönhetően partnerünk online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink 10.000 Ft-feletti vásárlás esetén 1.000 Ft kedvezménnyel, 5.000 Ft feletti vásárlás esetén 500 Ft kedvezménnyel vásárolhatják meg a webáruház termékeit.

Válasszon magának partnerünk teljes kínálatából!

Érdemes rendszeresen visszalátogatni a PrimaNet.hu online szakáruház akciós oldalára, mert a COOP Klub tagoknak járó kedvezmény a havonta más-más akciós termékekre is vonatkozik! Néhány különleges esetben az árengedményen kívül extra ajándékot vagy ingyenes kiszállítást is nyújt a webáruház a vásárlás mellé. A részletekről tájékozódjon a PrimaNet webshopban!

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd a OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet a PrimaNet.hu online szakáruház Pénztárában szükséges megadnia.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát a Primanet Kuponkód igényléshez

Az Ön kupon kódja:
A kóddal a PrimaNet.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét,
kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

Egy vásárláshoz csak egy kupont lehet felhasználni, és a kupon készpénzre nem váltható, szállítási díjra nem vonatkozik.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható. A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a Prímaenergia Zrt. általános feltételei érvényesek, melyet az PrimaNet.hu ÁSZF szabályoz.

 

További partner ajánlataink