Partnerkedvezmények


Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket és vegye igénybe a Park Hotel*** Gyula szolgáltatásait kedvezményesen!

Foglaljon minimum 4 éjszakát és vegye igénybe mostantól kibővített kedvezményeinket is!

  • 2 fő részére egész napos kerékpárhasználat (1 alkalommal)
  • 2 fő részére 20 perc Jade masszázságy használat (1 alkalommal)
  • 2 fő részére 15 perc gépi szemmasszázs (1 alkalommal)
  • 1 db (1,5 liter) ásványvíz bekészítés a szobába

A masszázsok igénybevételéhez előzetes időpont foglalás szükséges, szabad helyek függvényében. A nyirokmasszázs kezelés hétköznap délutánonként vehető igénybe.

A TELJESEN FELÚJÍTOTT Park Hotel*** Gyula festői környezetben található a Csigakert közepén, a Várfürdővel szemben.

A Szálloda 56 nemdohányzó szobával várja a vendégeket, a Várfürdőre, illetve a Csigakertre nyíló kilátással. Összenyitható szobák állnak rendelkezésre, melyek a családok számára kiváló elhelyezést biztosítanak. Minden szobában színes 80 cm képátmérőjű Samsung LED-TV, hajszárító, hűtőszekrény található.

A Hotel szolgáltatásai: ingyenes internet kapcsolat, széf szolgálat, parkoló, lift, nyári szezonális medence, szauna, különböző masszázs gépek és masszázsok. A Vendégek kényelmét szolgálja a Négy évszak Lobby & Bar is.

Mindenki ízlésének megfelelően válogathat, a hotelhez tartozó étterem svédasztalos kínálatából kezdve a magyaros ízektől, a nemzetközi konyha specialitásain keresztül a vegetáriánus étrendig. Nyáron hangulatos terasz várja a kedves vendégeket, ahonnan remek panoráma nyílik a szállodát körülvevő volt Almássy kastély parkjára.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását kizárólag közvetlenül a szálloda honlapján, e-mailben vagy telefonon intézheti, a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.


*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.


Elérhetőség:
Cím: 5700 Gyula, Part u. 15.
Telefon: +36 66 463 711
Email: info@parkhotelgyula.hu,
www.facebook.com/Park.Hotel.Gyula