Partnerkedvezmények

Használja ki Coop Klub kedvezményét, és élvezze Onyx**** Luxury által nyújtott szolgáltatásokat! Garantált élmények, modern környezet, gondtalan kikapcsolódás és mosolygós személyzet!

**A kedvezményes csomagajánlat tartalma:

  • Szállás Deluxe családi apartmanban 2 fő felnőtt és max. 3 gyerek (14 éves korig) részére 4 éjszakára büféreggelis ellátással, ingyenes mélygarázs használattal.
  • AJÁNDÉK bekészítés érkezéskor egy alkalommal egy magyaros ízelítő hidegtál
  • 30% kedvezmény:
    • wellness centrum használat
    • city-bike bérleti díj

Csomagárak a nyári szezonban, iskolai szünetek és kiemelt ünnepi időszakok: (07.09. – 09.05): 149.900.- Ft / csomag,
Őszi-téli-tavaszi szezonban (05.01.–07.09.; 09.05.-10.21;11.02.-12.23): 99.900.- Ft / csomag.

Nyugat-Magyarország szívében, a Rába ölelésében várja felfedezésre és kikapcsolódásra vágyó vendégeit egy nyugodt kis város, Sárvár. Egyedülálló turisztikai látványosságaival és az év bármely időszakára szóló, számtalan programlehetőségével az ország egyik leglátogatottabb vidéki városává nőtte ki magát.

Az Onyx**** Luxury a város központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől mindössze 300 méter távolságra, 2016 nyarától várja vendégeit. Az új építésű apartmanhotel adottságait és különleges belsőépítészeti megoldásait tekintve egyedülálló a városban. Megjelenésével, szolgáltatásaival nem a klasszikus apartman kategóriába tartozik, a szobák nagy méretére való tekintettel azonban a standard szállodai kategóriába sem sorolható.

Hátsó épületében 19 db nagyméretű, kifejezetten családok számára kialakított négy- illetve háromfős lakás található. Valamennyi apartman saját konyhával és fürdőszobával, valamint erkéllyel illetve terasszal rendelkezik. A különböző igényekhez igazodva, a szálloda főépületében több szobatípus került kialakításra a deluxe kategóriától egészen a superiorig. A klimatizált teraszos, illetve erkélyes szobák mindegyike teljesen felszerelt.

Az Onyx**** Luxury a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően alkalmassá vált konferenciák, csapatépítő tréningek, szemináriumok, sajtótájékoztatók és üzleti megbeszélések lebonyolítására, mely igények kielégítésére egy 70 fős rendezvényterem és több kisebb tárgyalóterem modern technikai eszközökkel felszerelve áll rendelkezésre.

Az utcafronti épületben található Onyx Garden Étterem kellemes, modern környezettel, professzionális, és odaadó kiszolgálással vár mindenkit, legyen az apropója egy családi rendezvény, vagy üzleti tárgyalás, esetleg pusztán egy baráti beszélgetéshez keresnek kellemes miliőt. A szálloda vendégeinek itt lehetősége nyílik a reggeli vagy félpanzió szolgáltatásinak igénybevételére.

A kalandra vágyóknak lehetősége van a szállodában Segway bérlésére is. Egy alternatív, két keréken való utazás részese lehet, miközben megtekintheti Sárvár csodás vidékét és látnivalóit. Látogasson el a Nádasdy várba vagy élvezze a városnézés és természetjárás felejthetetlenül más, új élményét. Rövid tanulás és gyakorlás után már indulhat is a túra!

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és online módon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.

Online foglalás esetén a http://www.onyxsarvar.hu/ weboldalon kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel a kártyaszámot.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Onyx**** Luxury

Cím: H-9600 Sárvár Rákóczi Ferenc utca 32.
Web: www.onyxsarvar.hu
Telefon: +36 30/ 93 90 953
E-mail: info@onyxsarvar.hu
Rendezvények: event@onyxsarvar.hu