Partnerkedvezmények

Coop Klub tagsága révén Ön a Lotus Therme Hotel & Spa ***** különleges élményeit mostantól kedvezményesen veheti igénybe. Használja ki partnerajánlatunkat!

A Lotus Therme Hotel & Spa *****, Hévíz egyetlen 5 csillagos szállodája, páratlan természeti környezetben, egy 17 hektár nagyságú parkban, a termáltótól mindössze néhány percnyi sétára fekszik.

 

Az elegáns szálloda különleges élményeket tartogat a wellness szerelmeseinek, a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeknek, megannyi spa- és szépségkezelésük gyógyír testnek és léleknek.

A hotel szolgáltatásai:

Külső és belső medencék, termálfürdő, gyógyvizes medence, relax fürdő, jacuzzi; szaunák: laconium, caldarium, aroma-fény szauna, finn szauna, kerti szauna, élményzuhanyok, Kneipp medence, pihenők.
Gyógy- és wellness kezelések, Beauty Spa fodrászattal, manikűrrel, kozmetikai szolgáltatásokkal.

Az aktív kikapcsolódás kedvelői kipróbálhatják magukat gimnasztika-, és fitnesztermekben, a golf- és teniszpályákon, továbbá rendelkezésükre áll asztali tenisz, íjászat, boccia, és kerékpárkölcsönzés is.

Újdonság a Lotus Therme-ben: Holt-tengeri sóbarlang

A Lotus Therme sóbarlangjának falai és talaja 100%-ban jordániai, Holt-tengeri sóból épült fel. A barlang levegőjének páratartalma 45%-os, ionokkal telített ásványi anyagokban gazdag, így minden lélegzetvételünkkel természetes módon segít a gyógyulásban. A Holt-tengeri só különlegessége, hogy a sivatagi éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.

Gasztronómia:

Az opálosan kék tó reggeli hangulatától csak a gazdag kínálatú büféreggeli vonhatja el figyelmét, ahol az ételek egy része a vendégek szeme előtt készül el. A büféasztal és a látványkonyha ételei tökéletes kezdést biztosítanak egy pihentető naphoz. A bőséges és változatos büfévacsora a nemzetközi és a magyar konyha különlegességeit egyaránt felvonultatja, bárjuk pedig kellemes, romantikus estét ígér tánccal és élőzenével, ahol kedvére válogathat a minden igényt kielégítő itallapról.

A kedvezmény igénybevételének menete

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd a OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód.

Telefonos vagy e-mailes foglaláskor adja meg az itt megjelent kódot vagy Online Foglalás esetén a www.lotustherme.net weboldalon tüntesse fel a Promó kód rovatban.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát a kuponkód igényléshez

Az Ön kupon kódja:
A kóddal a http://lotustherme.net/ oldalon tudja érvényesíteni
a kedvezményét, kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A csomagajánlatokra vonatkozó kedvezmény a húsvéti, pünkösdi és szilveszteri ajánlatra nem vonatkozik. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.
Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható.

 


Elérhetőségek:
Lotus Therme Hotel & Spa *****
H-8380 Hévíz, Lótuszvirág u. 1
+36 83 500 500
info@lotustherme.net