Partnerkedvezmények

Játékváros, a játékok városa!

A Coop Klub törzsvásárlói program és a Játékváros online játékbolt együttműködésének köszönhetően partnerünk webáruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a webáruház teljes áras termékeit.

Partnerünk rendkívül széles kínálatában minőségi és trendi, szórakoztató és fejlesztő játékokkal találkozhatnak, melyek között minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Válogasson a társasjátékok, építőjátékok, hangszerek, interaktív játékok, állatfigurák, kisautók, babák, házak és még megannyi más kategória termékeiből!

Hatalmas LEGO® akció a Jatekvaros.hu-n!
Válogasson a kiemelt LEGO® termékek közül és vásároljon még nagyobb kedvezménnyel!

A kedvezményes termékek megtekintéséhez kattintson! >>

A webáruházban feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák.

Érdemes rendszeresen visszalátogatni a Játékváros oldalára, ugyanis a COOP Klub tagokat időszakos akciókkal és megújuló kedvezményekkel várjuk.

Kedvezmény igénybevételének módja:

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük, az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd az OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet kizárólag a webáruházban lehet beváltani a www.jatekvaros.hu oldalon.

A kupon a www.jatekvaros.hu oldalon történő regisztrációt követően, a termékek kosárba helyezése után, a pénztárban érvényesíthető. A Rendelés összesítése alatti „Kupon megadása” mezőben adja meg a kuponkódot, valamint a vásárlás során a megjegyzés rovatban a Coop Klub kártyaszámot is kérjük feltüntetni. Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül a kedvezmény.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát a Játékváros Kuponkód igényléshez

Az Ön kupon kódja:

A kóddal a Jatekvaros.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét,
kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

A kód 10% kedvezményt biztosít minden teljes áras termék árából, más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárláshoz csak egy kupont lehet felhasználni, mely készpénzre nem váltható és a szállítási díjra nem vonatkozik.

A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a Játékváros Webáruház üzemeltetője, a Pro-Kontra Kft. általános szerződési feltételei érvényesek.