Partnerkedvezmények

Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket Hajdúszoboszlón a Hungarospa Thermal Hotelben. “A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!”

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodája egész évben biztosítja vendégeinek a korlátlan átjárást a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába!

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység, ahol egész évben biztosítottak a NEAk által támogatott kezelések is.
A gyógyrészlegen 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunák, illetve gőzkabin is.

A szálloda vendégei alapszolgáltatásként vehetik igénybe a szálloda saját wellness részlegén felül a gyógyfürdő és a strand további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace élményfürdő különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjét.

A hotelben 105 db kétágyas (pótágyazható), 3 db egyedi berendezésű apartman, 6 db két légterű, családi szoba (3 főággyal) és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll a vendégek rendelkezésére.

A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyha mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeknek. Széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várja Önöket a Drinkbár!

 

A kedvezmény igénybevételének menete

A foglalásra a szálloda weboldalán keresztül van lehetőség. A megjegyzésben kérjük feltüntetni a Coop Klub kártyaszámot az alábbi módon: „Coop Klub + 1234 1234 1234 1234

A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett csomagajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Elérhetőségek:
 
Hungarospa Thermal Hotel***
www.hungarospathermalhotel.hu
4200 Hajdúszoboszló, József A. u. 25.
+36 52/558-553, +36 52/558-554
hotel@hungarospa.hu
reservation@hungarospathermalhotel.hu

NTAK azonosító: SZ19000216
szálláshely típusa: szállodaTovábbi partner ajánlataink