Partnerkedvezmények

A Coop Klub törzsvásárlói program és a Hotel Aurora**** wellness szálloda együttműködésének keretében Coop klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink 15% kedvezményben részesülnek a szállodában történő szállásfoglalás esetén.

A kedvezmény a szálloda honlapján feltüntetett napi árakból és éves csomagajánlatokból értendő, félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és svédasztalos/menü vacsora), kivéve a kiemelt szezonális ajánlatok esetén.

További részletekről a foglalással kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a lent megadott elérhetőségek valamelyikén!

A Hotel Aurora**** wellness szálloda harmonikus fényjátékával, négy csillaghoz méltó modern eleganciájával és kényelmével hozzájárul vendégei hiánytalan feltöltődéséhez.

Miskolctapolca közkedvelt wellness szállodája a méltón híres Bükk-hegység lábánál és az újonnan megnyílt Ellipsum Élményfürdő közvetlen közelében várja a hozzá ellátogató, pihenni vágyó vendégeit. Szaunák, medencék, só kabin, masszázs – kell ennél több?

Partnerünk 47 lakóegységgel, minden igényt kielégítő wellness részleggel, egyaránt magyar és nemzetközi konyha remekeit felsorakoztató étteremmel, továbbá mélygarázzsal várja kedves vendégeit. Itt mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szállodában töltött napok felejthetetlen élményben részesítsék.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását kizárólag e-mailben, a sales@hotelaurora.hu címre küldheti el az alábbi adatok megadásával:

  • Foglalási időszak
  • Foglaló neve
  • Létszám
  • Elhelyezés
  • COOP Klub törzsvásárlói kártya száma

A fenti információk alapján készülő ajánlat elfogadásával véglegesítheti foglalását.

A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Hotel Aurora**** – Miskolctapolca

Cím: 3519 Miskolc, Fagyöngy u. 2-4.
Web: https://hotelaurora.hu/
Telefon: 06 46 501 055
E-mail: sales@hotelaurora.hu