Partnerkedvezmények

A Coop Klub törzsvásárlói program és a Glo-Story Kft. együttműködésének köszönhetően partnerünk webáruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink részére 20% kedvezményben részesülhetnek a webáruház kínálatából.

A Glo-Story több, mint 20 éve jelen van a divatpiacon. A legújabb trendeket követve kínálnak minőségi felső ruházati termékeket, legyen az sportos, elegáns vagy divatos kategória.

Partnerünknél bevásárolhat az egész családnak!

A minőség és innováció számukra első számú szempont. A pólóktól a pulóvereken át, a kötött termékeken keresztül a kabátokig minden termék garantáltan minőségi darab.

A webáruház gyors kiszállítást biztosít: a csomag feladását követően partnercégük 24 órán belül kiszállítja a termékeket! Probléma esetén ingyenes termékcserét garantál minden Vásárlónak.

Partnerünk saját nyomdája lehetővé teszi, 100% fésült pamut pólóikra hologramos, strasszos vagy metálnyomású egyedi minták nyomását, melyeket hazai tervezőik készítettek.

Nézzen be Partnerünkhöz és találja meg az Önhöz illő darabokat!

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük, az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd az OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet kizárólag a webáruházban lehet beváltani a www.glo-story.hu oldalon.

A kupon a termék/termékek kosárba rakása után érvényesíthető, a kuponbeváltás mezőnél. Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül a kedvezmény. Vásárláshoz nem szükséges regisztráció, de érdemes regisztrálni, mivel visszatérve gyorsabban tud vásárolni, valamint nyomon követheti a rendelését, egyedi kedvezményeit.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát
a Glo-Story.hu Kuponkód igényléshez

Az Ön kupon kódja:
A kóddal a Glo-Story.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét,
kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

A kód 20% kedvezményt biztosít a www.glo-story.hu oldalon keresztül
történő vásárlásokra, az oldalon feltüntetett termékek árából.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel nem vonható össze. A webáruházban történő rendelésre a https://www.glo-story.hu weboldal üzemeltetője a Glo-Story Kft. általános feltételei érvényesek.