Partnerkedvezmények

Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket az Aphrodite****-Venus*** Superior Hotelben, ahol a szántóföldtől az asztalig étkezés elve valósul meg.

Egyedi ajánlat:
2 fő részére 4 éjszakára szóló foglalás esetén a 25 000 Ft értékű kedvezménycsomag, mely az alábbiakat tartalmazza: 2 x 5000 Ft értékű masszázs kupon, 2 x 2500 Ft kedvezmény a kalandpark exkluzív belépőjének árából, 2 x 5000 forint értékű szolgáltatás kupon, mely gyertyafényes éjszakai fürdőzésre vagy squash pálya használatra, hintós városnézésre vagy dermalife kapszulára váltható be.

A híres zalakarosi fürdőtől 100 m-re, városközpont domboldalán, Kis-Balatonra néző szobáival várja az egészségtudatos vendégeket.

A hotel egész évben egyedi, egészségesen vidám pihenést nyújt Önnek és családjának. A hotel teljes területe akadálymentesített, a recepció és a szobák között lift könnyíti meg a közlekedést. A vendégek összesen 4 különböző szobatípus közül válogathatnak, melyek többsége pótágyazható.

3 beltéri medence várja a felfrissülni vágyókat. Késő tavasztól kora őszig a feszített víztükrű napkollektorral fűtött kültéri medence is a vendégek rendelkezésre áll. A családi nyaralást a kültéri gyermekmedence, a napozóterasz és a játszótér teszi teljessé. 43 különböző kényeztető- és gyógymasszázs, valamint különleges arckezelések közül is válogathatnak a vendégek, illetve természetgyógyász tanácsát is kérhetik.

A 7Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm a szálloda és Zalakaros környékére látogatók részére nyújt önálló turisztikai attrakciót.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását a szálloda honlapján vagy telefonon keresztül bonyolíthatja.

Telefonos foglalás esetén a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát. Online foglalás esetén az ‘Üzenet’ mezőben tüntesse fel a Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor az Aphrodite****-Venus*** Superior Hotel általános feltételei érvényesek.


Elérhetőség:
Aphrodite**** Hotel és Venus*** Superior Hotel
Cím: 8749 Zalakaros, Sport út 10.
Telefon: +36 93 540 140
E-mail: info@hotelaphrodite.hu, info@hotelvenus.hu