Partnerkedvezmények

Aktivsport, az online sportbolt!

A Coop Klub törzsvásárlói program és az Aktivsport.hu sportbolt együttműködésének köszönhetően partnerünk online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink 15% kedvezménnyel vásárolhatják meg a webáruház teljes áras termékeit.

Partnerünk a hobbi és szabadidős sportszereken át egészen a professzionális szintig kínál több ezer sporteszközt a sportot szerető és sportolni vágyó emberek számára.

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük, az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd az OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet kizárólag a webáruházban lehet beváltani a www.aktivsport.hu oldalon.
A kupon a termék/termékek kosárba rakása után érvényesíthető, a kuponbeváltás mezőnél. Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül a kedvezmény. Vásárláshoz nem szükséges regisztráció, de érdemes regisztrálni, mivel visszatérve gyorsabban tud vásárolni, valamint nyomon követheti a rendelését, egyedi kedvezményeit.

Kódigénylés

Kérjük, adja meg a Coop Klub kártyaszámát az Aktivsport Kuponkód igényléséhez!

Az Ön kupon kódja:

A kóddal az Aktivsport.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét,
kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

A kód 15% kedvezményt biztosít minden teljes áras termék árából, más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárláshoz csak egy kupont lehet felhasználni, mely készpénzre nem váltható és a szállítási díjra nem vonatkozik.

 

A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a https://www.aktivsport.hu/ weboldal üzemeltetője, a Drenco Kft. általános szerződési feltételei érvényesek.