A StarStore versenyben a vásárlók elismerését is bezsebelte a Co-op Star Zrt. tavasszal felújított székesfehérvári Király sori üzlete

Budapest, 2020. szeptember 28. – A Trade magazin idén ismét versenyezni hívta a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat. A StarStore (előző években SuperStore) versenyen olyan boltok indultak, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

Az eredményhirdetésre 2020. szeptember 24-én, az ugyancsak a szaklap által megrendezett elsőszámú FMCG konferencia gálavacsoráján került sor. Kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló hollóházi porcelán csillagot és oklevelet vehetett át a Co-op Star Zrt., amely a „Kényelmi vásárlás környezettudatosan” című pályázatában bemutatott, tavasszal felújított székesfehérvári Király sori Szuper Plusz üzletével megnyerte a szupermarket kategóriát. Sőt a szakmai körökön túl az üzlet osztatlan sikert aratott a vásárlók körében, amit jól bizonyít a közönség szavazás megnyerése. A díjakat Mezei János, a Co-op Star Zrt. kereskedelmi igazgatója vette át.