Indul a COOP szurkolói mozgalma

mob_nagy
A magyar kereskedelmi lánc két évtizede segíti a sportolóinkat.

Az üzletlánc a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának döntése alapján továbbra is támogatni kívánja a Magyar Olimpiai Bizottság munkáját, a sportolókat és az olimpiai mozgalmat – jelentette be a sajtótájékoztatón a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke. Csepeli Lajos hozzátette: a kereskedelmi lánc a riói olimpia után ezért megkezdi a tárgyalásokat az újabb négyéves támogatási együttműködésről a Magyar Olimpiai Bizottsággal. Beszédében arra is emlékeztetett, hogy a COOP Gazdasági Csoport már két évtizede, az atlantai olimpia óta tevékenyen támogatja a MOB munkáját és ezen keresztül hazánk legkiválóbb sportolóit. Az Igazgatóság elnöke kijelentette: az üzletlánc az összefogás erejével a magyar szurkolók szeretetét kívánja elvinni a sportolókhoz. A COOP immár negyedik alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát, idén „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba” címmel. Ennek keretében az ország 1700 településén, közel 2700 COOP üzletben kerülnek kihelyezésre a „Hajrá-szalagok”, amelyekre a vásárlók személyes, buzdító üzeneteket írhatnak – mondta el az eseményen Tóth Géza. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a szurkolók szeretetének üzeneteit tartalmazó, összesen több kilométernyi szalagot az olimpiai csapat búcsúztatásán adják majd át a sportolóknak.

„Nem csupán arról van szó, hogy a szurkolói üzeneteket visszük el a sportolókhoz. A sportolókat is elvisszük a vásárlókhoz” – utalt a vezérigazgató az olimpiai mozgalmat népszerűsítő COOP-programokra, amelyek az egyes üzleteknél valósulnak meg, és változatos programokkal társulnak.

Tóth Géza beszámolt arról is, hogy a COOP szurkolói mozgalma mellett zajló „Kabalacsapat” kampány arcai az immár hatodik olimpiájára készülő Kammerer Zoltán, valamint Jakabos Zsuzsanna lesznek. A sportolók a kampány keretében magukkal vihetik a COOP kabalacsapatot is, amelyeket olyan valódi, hús-vér szurkolókról mintáznak, akik az üzletlánc weboldalán regisztrálnak, és akiket sorsoláson kiválasztanak. A babák az összes magyar szurkoló támogatását képviselik, és ezzel adnak majd erőt a sportolóknak Rióban, a versenyek idején.

Az eseményen megköszönte a COOP segítségét Borkai Zsolt. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke hangsúlyozta: a COOP két évtizedes támogatása során összehozta a magyar szurkolókat a versenyzőkkel, így sportolóink tudják, hogy a magyar emberek ott állnak mögöttük.

Az ünnepélyes sajtótájékoztatón megjelent számos média mellett a COOP hírszolgálat stábja is jelen volt. A program nyilvános bemutatását követően – Csepeli Lajossal, Tóth Gézával, Borkai Zsolttal és Kemény Dénessel – készített interjúkat a lenti linkre kattintva tekinthető meg.

Továbbá a lenti linkeken elérhető Tóth Géza vezérigazgató úr prezentációja is, amelyben az idei olimpiai mozgalom minden kommunikációs eleméről tájékoztatás olvasható.
 

CO-OP Hungary Zrt. – MOB olimpiai sajtótájékoztató 1. rész:


 
CO-OP Hungary Zrt. – MOB olimpiai sajtótájékoztató 2. rész: