Partnerkedvezmények

Fedezze fel két keréken hazánk egyik ökoturisztikai gyöngyszemének környékét! Coop Klub kártyájával most kedvezményesen veheti igénybe a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum szolgáltatásait!

Ajándékozza meg partnerét Tisza-tavi élménykerékpározással, vagy tekerjen újra díjmentesen a Tisza-tónál!

A kedvezmény igénybevételének menete:

Béreljen kerékpárt Coop Klub kártyája felmutatásával és a második kerékpár bérlése, vagy a második alkalommal történő kerékpárbérlés díjmentes (amennyiben az nem haladja meg az első bérlés árát, időtartamát). Az ajánlat 2020. március 1-től vehető igénybe!

További kedvezmények Coop Klub törzsvárálók számára:

  • A több napra kölcsönző kerékpárbérlők részére egy alkalommal ingyen üdítő-, tea- vagy kávéfogyasztási lehetőség.

  • Gyors szervíz a kerékpár meghibásodása esetén: a jelzést követő egy órán belül biztosított a cserekerékpár helyszínre szállítása szervizautóval.
  • Kauciómentes kerékpárbérlés a Coop törzsvásárlói kártya átadásával
  • 15% kedvezmény a tiszafüredi Hableány Hotel és az Albatrosz kikötő faházas szállás – napi és csomagajánlataiból, bármely kerékpárkölcsönzés esetén.**

**Amennyiben a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum kerékpárkölcsönzési szolgáltatásait veszik igénybe. Erről a szolgáltató igazolást állít ki, mely igazolás alapján a fenti intézmények a mindenkori listaárból és akciós csomagárból is biztosítják a 15%-os kedvezményt, már akár 1 éjszakás szállásfoglalás esetén is.

A Tisza- tavi Kerékpáros Centrum Tiszafüred szélén, a tó partján, a 33-as főút mellett helyezkedik el. A kerékpáros központnál találkozik a Tisza-tavi 65 km-es körkerékpárút és az EuroVelo11 Tisza-menti nemzetközi kerékpárút.

A Kerékpáros Centrum különleges alakjával már messziről felhívja magára a figyelmet, ez a vonalvezetés azonban nemcsak formát, hanem funkciót is rejt magában. A centrum körül ívelő függő járdákon kerékpárral is megközelíthető az első emeleten lévő öltöző és zuhanyzó, és a második emeleten található látvány terasz és kávézó, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tóra.

Az épület földszintjén közel háromszáz kerékpárból választhatnak a hosszabb- rövidebb bringás felfedezésre induló vendégek, valamint egyéb hasznos eszközök, fejvédők, GPS készülékek, túravezető tabletek, sisakkamerák, térképek, nagyteljesítményű kerékpár lámpák és fontos információk is elérhetők.


Kedvezmény igénybevételének módja


A kedvezmény igénybevételének feltétele a Coop Klub törzsvásárlói kártya felmutatása a kerékpárkölcsönzés alkalmával.

A kölcsönzést személyesen, az előzetes foglalást pedig telefonon és e-mailben is elintézheti. Előzetes kapcsolatfelvétel szükséges a 15 fő feletti csoportos bérlés esetén, a kiválasztott darabszám, márka és a bérlési időtartam pontosítása érdekében, legkésőbb 1 héttel a csoport érkezése előtt.

Érdeklődését, elképzeléseit, kérdéseit bátran jelezze e-mailben a tiszatobike@gmail.com címen vagy pedig telefonon a +36 20 374 1404-es számon, már a tavaszi szezonnyitás (03.01) előtti időpontban is.

A Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum kerékpárkölcsönzési szolgáltatásainak igénybevétele esetén érvényes. A kerékpárkölcsönzésre a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum feltételei érvényesek.
A szálláshelyek szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Elérhetőségek:


Tisza-tavi Kerékpáros Centrum
Telefon: +36 20 374 1404
E-mail: tiszatobike@gmail.com
Cím: Tiszafüred, Pankotay Jósa György u. 1.
Nyitvatartás: március 1-től október 31-ig, 9-18 óráig.
November 1. és február 28. között a Centrum nem üzemel.
Web: www.ttkc.hu

Hableány Hotel
Telefon: +36 59 511-154, +36 59 353-333
E-mail: info@hableanyhotel.hu
Cím: 5358 Tiszafüred-Örvény, Hunyadi János út 2.
Web: www.hableanyhotel.hu

Albatrosz kemping
Telefon: +36 30 961 2384 (hívható: H-V, 8:00 – 18:00)
E-mail: hello@albatroszkemping.hu
Cím: 5350 Tiszafüred, Kikötő körút 5201/2 hrsz.
Web: www.albatroszkemping.hu