Partnerkedvezmények

A Coop Klub törzsvásárlói program és Smartshop.hu webáruház együttműködésének köszönhetően a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlók a webáruház teljes kínálatából különleges, egyedi kedvezménnyel vásárolhatnak.

A webáruházat üzemeltető Smartphone Hungary Kft. többévnyi tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs termékek értékesítése területén, már 2010 óta színesítve a magyar piacot több nemzetközi vezető márka termékeivel. Kínálatukból ma már nem csak telefonok és egyéb számítástechnikai eszközök, hanem konyhai kisgépek, kerti eszközök, játékok és számos egyéb kategória termékei közül válogathatunk. Kibővített szolgáltatásaik körében pedig szervizközpont, kényelmi szolgáltatások és vállalkozások számára fejlesztett megoldások várnak a vevőkre.


Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény igénybevételének feltétele, a Smartshop.hu weboldalon történő regisztráció, melyet követően a Coop Klub törzsvásárlói kártya azonosító száma hozzáadható a regisztrált felhasználói fiókhoz.

Ezt követően az oldal tetején, vagy a belépett felhasználói fiók „VIP programok” pontjában tudja kedvezményét aktiválni, a törzsvásárlói kártya számának megadásával.

Ezek után kedvére válogathat a https://smartshop.hu/ weboldal teljes kínálatából. A kiválasztást követően a terméket vagy termékeket helyezze a kosárba. A weboldalon feltüntetett árak már a kedvezményes, egyedi árak.

A Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a https://smartshop.hu/ weboldalon elérhető termékekre érvényes.
A webáruházban történő rendelésre a www.smartshop.hu/ weboldal üzemeltetője, a Smartphone Hungary Kft. általános feltételei érvényesek.