Partnerkedvezmények

Használja ki Coop Klub kedvezményét, és vásároljon kedvezményesen az elegáns Saxoo London kollekciókból!

A Coop Klub törzsvásárlói program és Saxoo London együttműködésének köszönhetően a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlók egyedi ajánlat keretében 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kiváló minőségű, elegáns Saxoo London termékeket!

Manapság a lezser és elegáns ruhadarabok elengedhetetlenek gardróbunkból, és a Saxoo London idei őszi-téli kollekciója is ezt a stílust követi. Az egyes elemek jól kiegészítik és kiszolgálják egymást, ugyanakkor már egy-egy ruhadarab is sajátos karaktert adhat a stílusodnak. Az új őszi-téli kollekció lendületes, fiatalos és lezser: kockás ingek, klassz minták a pólókon, progresszív anyagok és jól megkomponált színharmóniák, melyek együttese adja meg a Saxoo Londonra jellemző eleganciát.

Kedvezmény igénybevételének módja

A vásárlást személyesen, telefonon és online módon is elintézheti.

Személyesen az üzletben történő vásárláskor kedvezmény igénybevételének feltétele a Coop Klub kártya felmutatása. Az üzletek listája https://saxoo-london.com/saxoo-london-uzletek oldalon található.

Telefonos rendelés esetén a kedvezmény a +36 20 821-71-17-es telefonszámon a Coop Klub kártyaszám megadásával érvényesíthető.

Az online rendelés feltétele az előzetes regisztráció a https://www.saxoo-london.com/ oldalon. Bejelentkezett felhasználóként, a kívánt termékek kosárba helyezése után, a rendelés véglegesítésekor a “pénztár” menü Megjegyzés rovatában lehetőség nyílik a Coop Klub kártyaszám megadására. A 10% kedvezmény a megrendelés után kerül levonásra.

A Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a Saxoo London kínálatában szereplő termékek vásárlása esetén érvényes. A webáruházban történő rendelésre a https://www.saxoo-london.com/ weboldal üzemeltetője a Saxoo International Kft. általános feltételei érvényesek.

Elérhetőségek:

Saxoo International Kft.

Cím: 1135 Budapest Jász utca 74.
E-mail: webshop@saxoo-london.com
Telefon: +36 20 821-71-17
Elérhető: 08:00-16:00