Partnerkedvezmények


Kényeztesse magát a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel komplexumában, „ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr…”.

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel és a Coop Klub törzsvásárlói program együttműködésének köszönhetően törzsvásárlóink 10% kedvezményben részesülhetnek szállodapartnerünk szolgáltatásaiból. Ráadásul most egy új, egyedi csomagajánlat is igénybe vehető Coop Klub tagjaink számára.

Szállodapartnerünk szolgáltatásait az érvényben lévő rendeletnek eleget téve biztosítja.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A szállásfoglalás és a csomagajánlat igénybevételének részleteiről érdeklődjön az oldal alján megadott elérhetőségek valamelyikén.

A szálloda kényeztető üdülést és kikapcsolódást kínál minden Coop Klub kártyával rendelkező vásárlónknak és családja számára, kedvezményes áron.

A felfrissülésre vágyó törzsvásárlóinkat a szállodában kényelmes szobák, kényeztető gyógy- és wellness kezelések mellett kulináris élvezetek is várják.

Itt minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát: a legapróbb vendégek számára játszótér és játszószoba, gyerekmedence, baba-mama konyha, gyermekétlap és étterem szolgáltatásai teszik teljessé az üdülést.

A szálloda alagsorában található barlangfürdőben pedig az orvosi háttérrel biztosított reumatológiai és gyógyászati kezelések mellett, wellness és egészségmegőrző kezelések széles skálája áll a felnőtt vendégek rendelkezésére.

A szálloda svédasztalos éttermében félpanziós ellátás várja vendégeit korlátlan fogyasztás mellett. Ételeik között megtalálható a nemzetközi, a vegetáriánus, a wellness és természetesen a magyar konyha remekei is.

A Coop Klub törzsvásárlói program és a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel együttműködésének köszönhetően törzsvásárlóink mindezen szolgáltatásokat kedvezményesen vehetik igénybe így az örömteli pillanatok mellett a kedvezmények is hozzájárulnak a gondtalan időtöltéshez.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és online módon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.
Online foglalás esetén a http://www.matyashotel.hu/ weboldalon kérjük a megjegyzés rovatban tüntesse fel a kártyaszámot.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény last minute akciók esetén nem vehető igénybe. A Wellness és Éttermi fogyasztásra vonatkozó kedvezmény a listaárra érvényes és más akcióval nem vonható össze. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.


Elérhetőségek:
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 17.
Tel: 52/360 200 Fax: 52/361 974
hotel@matyashotel.hu | www.matyashotel.hu