Partnerkedvezmények

A Coop Klub Törzsvásárlói Program és a MarketWorld.hu együttműködésének köszönhetően partnerünk online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink kedvezményesen vásárolhatják meg a megjelölt termékeket.

Az alábbi termékeket kedvezményes Coop Klub áron teheti kosarába.: Páraelszívó, Fej-és fülhallgató, Hűtőgép, Fagyasztó, Mosogatógép, Mosógép, Konyhai gépek

Páraelszívókért kattintson
Fülhallgatókért kattintson
Hűtőszekrényekért, Fagyasztókért kattintson
Mosogatógépekért kattintson
Mosógépekért kattintson
Konyhai gépekért kattintson

Kedvezmény igénybevételének módja:

Keresse fel a www.marketworld.hu weboldalt, válasszon magának partnerünk kínálatából, a kiválasztott termék kosárba helyezését követően írja be a Kedvezmények érvényesítése mezőbe Törzsvásárlói kártyaszámát. Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül Coop Klub kedvezménye.

A Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a fent megjelölt termékkörökre érvényes. Több termék vásárlása esetén is csak a fent megjelölt kategória termékeinek árából kerül levonásra a kedvezmény.
Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható. A webáruházban történő rendelésre a www.marketworld.hu weboldal üzemeltetője a Mworld Magyarország Zrt. általános feltételei érvényesek.

Regisztrációért és kedvezményes vásárlásért:

További partner ajánlataink