Partnerkedvezmények

Az IBUSZ 115 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Legyen szó akár belföldi szálláshelyekről, wellness hétvégékről vagy akár külföldi utazásokról, all inclusive nyaralásokról az IBUSZ mindig a minőséget és a kiváló ár-érték arányt helyezi elsődleges céljai közé, hogy a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóinknak is a legjobbat nyújtsák.

A Coop Klub törzsvásárlói program és az IBUSZ együttműködésének köszönhetően Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink kedvük szerint válogathatnak partnerünk teljes választékából, több ezer desztináció közül.

Kedvezmény igénybevételének menete

Keresse az IBUSZ saját irodahálózatát, ahol törzsvásárlóink a Coop Klub kártya felmutatásával azonnal igénybe vehetik a partnerünk által kínált kedvezményeket.

Az akció az IBUSZ saját szervezésű katalógusában megjelent utakra, új megrendelések esetén érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható. Egyéni szállásfoglalás esetén az előfoglalási kedvezmény nem vehető igénybe. Kombinált utazás esetén a választott szálloda kategóriája alapján vehető igénybe a kedvezmény.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható.

Az IBUSZ irodákban vásárlás, szolgáltatás igénybevétel, illetve foglalás során az IBUSZ Utazási Irodák Kft. általános feltételei érvényesek, melyet az IBUSZ ÁSZF szabályoz.