Partnerkedvezmények


Dombóvár város központjában elhelyezkedő Hotel Dombóvár Szálloda és Étterem régóta megbecsült része a város örökségének, napjainkban is nagy számú látogatóközönséget fogad falai közt. A szálloda megbízható szálláshelyet nyújt az idelátogatók számára. A múlt század második felében nyílt épületegyüttes étterme 2016 tavaszától teljesen átépítve, új stílussal várja kedves vendégeit.

A Hotel Dombóvár 19 kétágyas szobával, 2 lakosztállyal és 2 apartmannal, valamint szauna használat lehetőségével várja vendégeit.

Éttermének tágas belső tere két részre különül el, mely egyidejűleg 80 fő kiszolgálását teszi lehetővé: egy meghittebb titokzatosabb hangulatú területre és az elülső tágasabb, világosabb enteriőrre, ahonnan ebéd közben kilátás nyílik a város mozgalmas fő utcájára. A dekoratív bárpult mellett helyet foglalva lehetőség nyílik akár egy ízletes kávé vagy koktél kényelmes elfogyasztására is.

Az Erkélyes szobák mindegyikéhez zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Szobáik nagy része légkondicionált, folyamatos fejlesztéseiknek és vendégcentrikus hozzáállásunknak köszönhetően napról napra növekszik elégedett visszatérő szállóvendégeik száma! Foglaljon Ön is szobát még ma és használja ki Coop Klub kedvezményét!

A környék remek lehetőséget biztosít a szabadidő kellemes eltöltésére.

Gunaras fürdő

Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő, regionális minősítésű gyógyfürdője. A fürdő két nagyobb egységre osztható: az egyik a szezonálisan üzemelő strandfürdő, a másik az egész évben üzemelő fedett gyógyfürdő és a hozzá kapcsolódó gyógyászati részleg. A fedett fürdőben helyet kapnak a wellness szolgáltatások is. A gyógyfürdő egész évben nyitva tart.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását a szálloda honlapján vagy telefonon keresztül bonyolíthatja.

Telefonos foglalás esetén a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát. Online foglalás esetén az ‘Üzenet’ mezőben tüntesse fel a Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát.

A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor a Hotel Dombóvár általános feltételei érvényesek.


Kapcsolat:
Cím: 7200 Dombóvár, Hunyadi tér 5.
Telefon.: +36 74 466 155
E-mail: info@hoteldombovar.hu