Partnerkedvezmények

Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket és éljen át különleges élményeket a Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel szolgáltatásaival! Élmények az Őrség lábánál.

Van egy kis zalai falu az Őrség lábánál, ahova egy kanyargós, dimbes-dombos borvidéken át vezet az út. Fenn a hegytetőn, a fenyőerdők ölelésében egyszer csak előbukkan Gosztola.

Az egyetlen utcából álló virágos falucska festői környezete és különleges nyugalma rögtön magával ragadják az idelátogatót. Aki egyszer megtapasztalta Gosztola különleges varázsát, újra visszavágyik. Szeretet, odafigyelés, a vendégek személyre szabott, rugalmas kiszolgálása a hotel fő mottója!

A Családi szálloda számos szolgáltatása és az idilli környék megannyi látnivalója igazi élménnyé varázsolják az ott töltött napokat. Ha élménydús pihenésre vágyik vagy akár lelki feltöltődést és megnyugvást keres, akkor találkozzunk Gosztolában Zala egyik igazi gyöngyszemébe, ahol az élmények egy karnyújtásnyira vannak Öntől!

Jelenleg 40 szobával, 90 férőhellyel családias légkörben várja kedves vendégeit.

Az egyedülálló természeti adottságokon túl a környék számos programlehetősége teszi felejthetetlenné a vendégek pihenését: gyógyfürdők, kerékpár- és túra utak, várak, orchideakert, fazekasműhely, csokigyár, erdei kisvasút, horgásztavak…

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.
A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Cím: 8978 Gosztola, Fő út 16.
E-mail: recepcio@gosztolagyongye.hu
Telefon: (00 36) 92/701-353 701-356
Mobil: (00 36) 30 21-44-641
Fax: (00 36) 92/701-574