Ettől eláll a szavunk!

Tényleg a magyar a világ legnagyobb konyhanyelve?

Ami az asztalon, az a szánkon!

Kifejezetten imádjuk a magyar ételeket – ezért szinte bármit kifejezhetünk velük. Nézd meg, kinek hogyan sikerül kitalálnia a magyar gasztroszleng útvesztőjéből. Ízes szólások, finom beszólások, nagy adag baki és jó pár felsülés: ezt a videót kajálni fogod!


 

A puding próbája: teszteld a tudásod!

Most ugrik a majonéz a vízbe!Te vajon hány étellel kapcsolatos magyar szólásnak és kifejezésnek tudod a pontos jelentését?
Vigyázz, kész, tíz kvízkérdés: hasraütés nem ér! :)
 

 

Ez nem csak rizsa: minden, ami hazai

Ha az ennivaló szólásokon kívül igazi hazai ízeket is szívesen forgatnál a nyelveden, most könnyű dolgod van! Gyere el bármelyik Coop üzletbe és használd ki a Hazai Hetek ínycsiklandó kedvezményeit! Nálunk kedvedre válogathatsz a garantált minőségű, kiváló magyar termékek színe-java között, akciós árakon!

“Spóroljon többet!” ajánlatunk csak a feltüntetett boltkategóriának megfelelő, matricával megjelölt üzletekben érvényes. A Coop Klub ár törzsvásárlói kártyával érvényes. A kuponos ár az akciós újságból kivágott vagy a weboldalunkról letöltött kupon felhasználásával, a Coop Klub kártya bemutatásával érvényesíthető.

Amikor a tettek beszélnek: közmondásos sikerreceptek

A sok beszédtől megjött az étvágyad a hazai finomságokra? Akkor szerezz be néhány kiváló alapanyagot bármelyik Coop üzletben és lépj a tettek mezejére! Alkosd meg Te is azt az ételt, amiről közmondások születhetnek családod vagy barátaid körében. Egy páratlan magyar klasszikussal mindig learathatod a babérokat: ehhez mutatunk néhány tuti receptet.

Örök kedvenc,
így készítsd egyszerűen!


Szuper izgalmas vacsora
almával, aszalt szilvával és sajttal