XI. Coop Rally – az 1. nap állomásai

Igazi hagyománnyá érett a Coop Rally, amely az idén tizenegyedik alkalommal, csütörtökön rajtol el. A COOP a több mint egy évtizede indult kezdeményezésével a magyar élelmiszeripari cégekre, a magyar élelmiszer feldolgozás hagyományaira és egyben jövőjére kívánja felhívni a figyelmet. A kereskedelem egyik kulcsfontosságú szereplőjeként a COOP ugyanis azt a missziót követi, melynek során napi másfélmillió vásárlójához közelebb hozza a legkiválóbb magyar élelmiszer feldolgozókat. A COOP Üzletlánc célja a kezdetektől fogva az volt, hogy biztonságosan előállított, kiváló minőségű, hazai élelmiszereket kínáljon vásárlóinak – megfizethető áron. Céla jövőben is az, hogy a magyar élelmiszer-feldolgozás legszebb hagyományait és legmodernebb technológiáit ötvöző hazai cégeket támogassa, velük közösen vigye sikerre a legjobb hazai élelmiszertermékeket. A Coop Rally célja pedig az, hogy ezen kiváló termékek gyártóit egyszer egy évben a reflektorfénybe állítsa.

A résztvevők az útvonal alatt a régió kiemelt gyártó és forgalmazó központjait érintik, ahol ügyességi versenyeken, gyárlátogatásokon, termékbemutatókon, színes programokon vesznek részt.

Az alábbiakban Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatójának köszöntőjét és a szakmai program első napjának házigazda állomásainak bemutatkozó riportjait tekintheti meg.

 


interjú Tóth Gézávalinterjú Mélykuti Tiborralinterjú Prohászka Ottóvalinterjú Mersich Mátyássalinterjú Keleti Zsolttal