Milyen plüssfigurák kaphatók a boltokban?

7 különböző plüssfigurát lehet megvásárolni a Coop Promo+ emblémával ellátott üzleteiben a promóció időtartama alatt. Név szerint Lola Nyuszi-t, Csőriké-t, Szilveszter-t, Tapsi Hapsi-t, Vili-t, Dodó Kacsá-t és Tasmán Ördög-öt.

Hogyan juthatok a Looney Tunes plüssfigurákhoz?

Bármely Coop Promo+ emblémával ellátott üzleteiben 30db összegyűjtött hűségpont esetén 1299Ft-ért, vagy 10db összegyűjtött hűségpont esetén 2399Ft-ért, vagy hűségpontok nélkül 4999Ft-ért megvásárolhatóak 2016. október 5-től 2017. február 7-ig, illetve a bolti készletek erejéig. 30db összegyűjtött hűségpont esetén a kedvezmény mértéke 74%!

Hogyan juthatok hűségpontokhoz?

A Coop Promo+ emblémával ellátott üzleteiben történő minden 2000Ft-os vásárlás után 1db hűségpontot adunk a pénztáraknál 2016. október 5-től 2017. január 24-ig, illetve a bolti készletek erejéig.
Egyes kiemelt termékek mellé extra hűségpontot is adunk hétről hétre. A kiemelt termékekről a weblapon vagy az országos akciós szórólapokban tájékozódhat.

A Promo+ emblémával nem ellátott Coop üzletekben történő vásárlások után is kaphatok hűségpontot?

Nem, sajnos. Jelenleg csak a Coop Promo+ emblémával ellátott üzletei vesznek részt a játékban. Az üzletek elérhetőségeiről weboldalunk boltkereső menüpontjában tájékozódhat.

Hogyan használhatom fel a megszerzett hűségpontokat?

A megszerzett hűségpontokat egy gyűjtőfüzetbe kell ragasztani, a gyűjtőfüzetekhez a Coop Promo+ emblémával ellátott üzleteiben, illetve a www.coop.hu weboldalon ingyenesen lehet hozzájutni. A megfelelő mennyiségű (10 db vagy 30 db) összegyűjtött hűségpontot a gyűjtőfüzetbe ragasztva jelentős árkedvezményre lehet váltani a Looney Tunes plüssfigurák megvásárlásakor a Coop promo+ üzletekben.

Hány darab plüssfigura vásárolható egyszerre az összegyűjtött hűségpontokkal?

Egy gyűjtőfüzettel egyszerre egy plüssfigura vásárolható kedvezményes áron. Több figura egyidejű megvásárlásához több gyűjtőfüzet beváltása szükséges. Mindegyik gyűjtőfüzetben szükséges a megfelelő mennyiségű hűségpont megléte a kedvezményre való jogosultsághoz.

Vásárolhatok különböző íz- és illatvariációjú termékeket, ha az extra hűségpont feltétele több azonos termék vásárlása?

Ha az extra hűségpont feltétele 2 vagy annál több termék megvásárlása, mindig két azonos termék megvásárlása szükséges, még akkor is, ha az adott termékből többféle íz- és illatvariáció is van.