Minden idők legnagyobb HUNOR BÁLJA

Idén február utolsó napján 8. alkalommal került megrendezésre a hagyományos HUNOR COOP Bál, melyen közel 400 dolgozó és meghívott vett részt. A nagy létszámra való tekintettel ezúttal már ki kellett bérelni a szentesi Sportcsarnokot, hogy azt jókedvvel és vidámsággal töltsék meg a cég bálozó dolgozói. Csongrád és Békés megye 25 településéről érkeztek a vendégek, sőt idén már az ásotthalmi bolt is erősítette a csapatot.

hunorbál_3929

Ez a bál sok munkatársunk számára különös örömmel zárult, hiszen az elmúlt évben végzett munkája alapján több mint 30 dolgozó arany, ezüst és bronz oklevelet kapott, melyhez anyagi elismerés is párosult. 2014. Legjobb boltjai a nagymágocsi COOP ABC és a csanádpalotai SZUPER COOP ABC lett. A két bolt Kollektívája jutalomként egy wellness hétvégén pihenheti ki a tavalyi év fáradalmait.

hunorbál_2921

Ebben az évben a boltok között süteménysütő versenyt hirdettünk. A desszertként elfogyasztott, ízvilágukban és kinézetükben is fantasztikus süteménycsodák méltó befejezést adtak a vacsorának. Ezt követően meglepetés vendégek következtek. Először 5 szamba táncos gondoskodott a fergeteges buliról, a Copacabana brazil show a Riói karneválba repített bennünket, majd Miller Zoltán énekes műsora fokozta tovább a hangulatot. Tánccal, igazi jókedvvel múlattuk az estét a Fuvi Band jóvoltából.

hunorbál_3414

A Bál résztvevői egy jótékonysági akció keretén belül több mint 200 ezer Ft értékben vásároltak tombolát. Az összeget a HUNOR COOP Zrt. félmillió Ft-ra kiegészítette, melyet a Kárpátaljai magyarokat támogató Alapítvány javára átutalt.