Mostantól lehetővé tesszük azon törzsvásárlók számára, akik a pontgyűjtési időszak alatt a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletek valamelyikében vásárolnak leggyakrabban, hogy a vásárlásaik után járó hűségkuponjukat és extra kedvezményeiket a korábban postai úton megküldött kuponlevél helyett kedvenc üzletükben a pénztárnál, a vásárlást igazoló blokkal együtt kasszakupon formájában kinyomtatva vehessék át.

Az összegyűlt pontok után járó hűségkupon és extra kedvezmények minden hónap első munkanapjától elérhetőek a kasszán.

A kasszakuponok a törzsvásárló adott havi első vásárlásáról készült blokkjával egyidejűleg kerülnek kinyomtatásra.

Kérjük, őrizze meg a kasszán kinyomtatott kuponokat, mert az elveszett és lejárt kuponokat nem tudjuk pótolni. A kasszán kinyomtatott kuponok bármely Coop Klub emblémával ellátott üzletben beválthatók a beváltási határidőn belül.

A kuponok készpénzre nem válthatóak.

A Coop Klub KuponPont emblémával rendelkező üzletek vásárlást igazoló blokkjain feltüntetésre kerül a vásárlás során kapott hűségpontok értéke és a vásárlást megelőző pontegyenleg. A blokkon közölt egyenleg tájékoztató jellegű. Amennyiben pontegyenlegével kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-80/870-220-as telefonszámon, vagy írjon nekünk e-mailt a coopklub@coop.hu e-mail címre.

Gyakran Ismétlődő Kérdések