Kódkirakó – Rakd össze a nyarad!

nagybox_promo_pottyos

Játssz velünk 2017. május 15. és 2017. augusztus 13. között, hogy megnyerhesd az általad választott napi ajándékokat, havi nyereményeket vagy akár a fődíjat!

1. Vásárolj promóciós csomagolással ellátott Pöttyös Túró Rudit vagy Pöttyös Gurut!
2. Ha a csomagolás belsejében “Terméket nyert” feliratot találsz, látogass meg egy beváltóhelyet és cseréld be egy 30g-os natúr Túró Rudira a nyerő csomagolást, ha kódot találsz benne, abban az esetben regisztrálj a www.pottyos.hu weboldalon, töltsd fel a kódot és esélyt kapsz a napi és a havi nyeremények, illetve a fődíj megnyerésére!
3. Minden kódfeltöltés után kapsz egy kirakós darabot az általad választott havi nyereményhez, amikből kirakhatod a nyereményed. Havonta 5 szerencsés örülhet a választott havi nyereménynek. A nyeremények kirakásához 4 kirakódarab szükséges.
4. A fődíj sorsoláson való részvételhez 9 kirakódarabra lesz szükséged, melyeket kódfeltöltésekkor kaphatsz az általad választott fődíjhoz.

Egy játékos többször is pályázhat ugyanarra a nyereményre, egy nyereményhez több kirakó is összeállítható, növelve ezzel a nyerési esélyt.

Beváltóhelyek listája: https://pottyos.hu/bevaltohelyek.php
Nyeremények: https://pottyos.hu/ajandekok.php
További információk, játékszabályzat, kódfeltöltés: https://pottyos.hu/index.php