Miért jó a törzsvásárlói kártya?

Vásárlásai után a Coop Klub törzsvásárlói kártyájával pontokat gyűjthet. Minden 20 Ft vásárolt érték után 1 pont jár. Az összegyűjtött pontokért a törzsvásárlót kuponokkal jutalmazzuk. A törzsvásárló 5000 pontonként egy 500 Ft engedményre jogosító hűségkupont kap.

Ki jogosult hűségkuponra?

Azok a törzsvásárlók, akik a pontgyűjtési időszak végéig, összegyűjtik minimálisan az 5000 pontot.

Mikor és hogyan kapom meg hűségkuponomat?

A pontgyűjtést minden hónap utolsó napján zárjuk. Azon törzsvásárló, aki eddig a napig összegyűjtötte a szükséges pontmennyiséget hűségkuponra jogosult. A hűségkuponokat vagy postai úton juttatjuk el törzsvásárlóink számára vagy amennyiben a Coop Klub KuponPont emblémával ellátott üzletek valamelyikében vásárol leggyakrabban, akkor bármely Coop Klub KuponPont-os üzletükben a pénztárnál, kasszakupon formájában kinyomtatva veheti át.

Csoportos (családi) pontgyűjtés esetén a kupont csak a Főgyűjtő számára nyomtatjuk ki kasszakupon formájában, de azt a csoportos (családi) gyűjtésben részt vevők közül bárki beválhatja.

Honnan tudom, hogy postán vagy az üzletben fogom megkapni a hűségkuponomat?

HA Ön Coop Klub Logóval ellátott Coop üzletben vásárol leggyakrabban, hűségkuponjait postán küldjük meg.

 
coopklub_kuponlevel_graf

HA Ön Coop Klub KuponPont Logóval ellátott Coop üzletben vásárol leggyakrabban, hűségkuponját üzleteinkben a kasszánál kasszakupon formájában kapja meg!

coopklub_kasszakupon_graf

Nekem már összegyűlt az 5000 pontom miért nem kaptam még hűségkupont?

A Hűségkuponra való jogosultsághoz mindig az előző hónap utolsó napjáig összegyűlt pontokat tudjuk figyelembe venni és a pontgyűjtési időszakot követő hónap 25-étől kerül kiadásra postai úton vagy a Coop Klub KuponPontos üzletekben egy következő főgyűjtőkártyával történő vásárlás alkalmával.

Nekem már összegyűlt az 5000 pontom, a blokk egyenlegem is lecsökkent, de nem kaptam még hűségkupont?

Csoportos (családi) pontgyűjtés esetén a kupont csak a Főgyűjtő számára nyomtatjuk ki kasszakupon formájában, de azt a csoportos (családi) gyűjtésben részt vevők közül bárki beválhatja.

Csoportos (családi) pontgyűjtés esetén a kupont csak a Főgyűjtő számára nyomtatjuk ki, de a pontegyenleg a társkártyán is lecsökken a kupon generálásakor!