Hatalmas az érdeklődés a COOP üdülője iránt

Közvetlen vízparti saját stranddal és tágas, ápolt parkban elhelyezkedő üdülőházakkal várja vendégeit a balatonboglári COOP üdülő egészen szeptember végéig.

boglar_nagy.original

Az elmúlt években megújult komplexumot a COOP munkatársak kedvezményes áron vehetik igénybe, azonban az üdülő minden vendég előtt nyitva áll.

A fejlesztéseknek köszönhetően bővültek a konyhai szolgáltatások, sportolási lehetőség, gyermekjátszótér, kerékpár és vizibicikli kölcsönzés szolgálja a vendégek kényelmes pihenését. Az üdülő csoportos és szakmai kirándulások helyszínének is tökéletes, ugyanis a környék gazdag gyógyvizes fürdőkben, szép környezetben kiépített horgásztavakban, népművészeti és egyéb nevezetességekben. Lehetőség van továbbá saját vízparton strandolásra, horgászattal egybekötött szakmai rendezvények, tréningek megtartására is.

A COOP Hírszolgálat stábja Gazdag Sándorral, a Boglár-COOP Zrt. vezérigazgatójával, valamint Pózsa Veronikával, az üdülő vezetőjével beszélgetett az idei nyár tapasztalatairól, a fejlesztések sikeréről.


Interjú Gazdag Sándorral


Interjú Pózsa Veronikával