Használja ki egyedülálló ajánlatunkat a Telekom és a Coop Klub Törzsvásárlói program együttműködésének köszönhetően!

Coop Klub törzsvásárlóként most kedvezményesen juthat hozzá extra mobilinternethez, Domino feltöltőkártyás mobilhoz, tartozékokhoz, kiemelt tv-készülékekhez.

Az érvényes Coop Klub törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlók az alábbi egyszeri kedvezményeket vehetik igénybe a Telekomtól:

  • ingyenes 4 GB adatforgalom 2 hónapig diákoknak új mobil díjcsomag mellé, Diák opció aktiválása esetén, kizárólag Telekom üzletekben igényelhető. 1
  • 5000 Ft készülékkedvezmény a Telekom kínálatában lévő Domino feltöltőkártyás mobiltelefonra,2
  • 10 000 Ft kedvezmény tartozékokra,3
  • 20 000 Ft készülékkedvezmény az akcióban résztvevő tv-készülékekre, szolgáltatással együtt történő vásárlása online megrendelés estén. További 25 000 Ft extra készülékkedvezményt kaphatsz a Telekom kedvezmény mellé.4

A kedvezmény a készülék, illetve tartozék árából kerül levonásra. A kedvezményes kuponokat 2018. január 31-ig feladott online megrendeléseknél lehet beváltani.

A Tartozékok, a dominós mobilok és kiemelt tv-készülékek kuponját csak online, a 4GB mobilinternetet pedig csak a Telekom üzletekben vásárolt havi díjas készüléknél lehet igényelni!

Kedvezmény igénybevételének menete:

A kedvezmény egy kód segítségével vehető igénybe. A kedvezménykód a www.telekom.hu/coopklub weboldalon igényelhető.

Kérjük, regisztráljon a kedvezménykód igénylése menüpont segítségével, majd adja meg Törzsvásárlói kártyaszámát és e-mail címét. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kód a megadott e-mail címre kerül kiküldésre, melyet a Telekom weboldalán a kiválasztott termék kosárba helyezést követően a fizetési folyamat során szükséges megadnia.

A kedvezmény igénybevétele kizárólag érvényes törzsvásárlói kártyaszámmal rendelkező Coop Klub törzsvásárlók számára lehetséges. A kedvezmény törzsvásárlónként egy alkalommal igényelhető, és egyszer használható fel kedvezményes tv-készülék szolgáltatással együtt történő vásárlása, kedvezményes mobilkészülék Domino csomagban történő vásárlása, valamint tartozék vásárlása esetén. A kedvezmény a készülék, illetve tartozék árból kerül levonásra. A kupont 2017. július 3. és 2018. január 31. között válthatja be weboldalunkon a készlet erejéig, kizárólag lakossági ügyfelek részére. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

A részletfizetéses konstrukció feltételei: ajánlatunk meghatározott új és jelenlegi Telekom otthoni vagy mobilszolgáltatással rendelkező előfizető Telekom otthoni szolgáltatást megrendelő vagy arra új hűséget vállaló egyéni előfizetők részére a készlet erejéig érvényes, 22 hónapos kamatmentes részletfizetési konstrukcióval, azoknak akiknek jelenleg nincs díjhátralékuk, jelenlegi szolgáltatásaik egy folyószámlán szerepelnek és az ÁSZF szerint a fizetőképességre vonatkozó pénzügyi előminősítésnek megfelelnek.

1 A Magyar Telekom azon előfizetői számára, akik rendelkeznek saját néven COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal, az adatbővítő Diák opció aktiválásakor a Magyar Telekom 2 GB helyett 4 GB felhasználható adatforgalmat biztosít 2 hónapos időtartamra. A 2 hónap leteltével a felhasználható plusz adatforgalom 2 GB-ra csökken. Az ajánlat 2017. július 3. és 2017. december 31. között egy alkalommal érvényesíthető COOP Klub törzsvásárlói kártya és diákigazolvány felmutatása esetén a Telekom üzletekben. A Diák opció a Mobil S, L vagy M hang díjcsomag és valamely Net adatdíjcsomag kombinációjához, a Mobil XL hang díjcsomaghoz vagy a Net 4 GB, 10 GB vagy 30 GB adatdíjcsomagokhoz vehető igénybe. Igénybevételi feltételek: betöltött 18. életév, érvényes magyar felsőoktatási vagy középiskolai diákigazolvány. Az előfizető egyszerre csak egy szerződéséhez veheti igénybe az opciót és az igénybevételére az opció aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult. Ezt követően a díjcsomagja mellé az akkor hatályos díjszabás feltételei szerinti ajánlat választható.

2 Jogszabályváltozás miatt 2017. január 1-jétől az alábbiak szerint módosulnak a Domino vásárlás feltételei: a Domino vásárlását (szerződés megkötését) megelőzően a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) érvényessége ellenőrzésre kerül, az érvényesség a szerződéskötés feltétele. A jogszabály korlátozza, hogy egy szolgáltatónál legfeljebb hány darab előre fizetett, aktív, hangszolgáltatásra vonatkozó szerződéssel lehet rendelkezni. Ez a korlát lakossági előfizetőre vonatkozóan legfeljebb 10 db, üzleti előfizetőre vonatkozóan 50 db.

3 A 10 000 Ft kedvezményre jogosító tartozék kupon 2017. július 3. és 2017. december 31. között igényelhető egyszeri alkalommal, érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal. A kupon egyszeri alkalommal váltható be online, a telekom.hu oldalon kínált valamennyi tartozékra 2018. január 31-ig. A kedvezmény egyéb akciós ajánlattal nem vonható össze, egy online vásárlás során egy kupon érvényesíthető.

4 A készülékkedvezményre az igénybe vevői kör azon tagjai jogosultak, akik új előfizetőként válnak a Telekom kedvezményre jogosulttá vagy meglévő előfizetésük mellé további, a Telekom kedvezményre jogosító új otthoni szolgáltatásra, tv-készülék vásárlása mellett 2 év határozott tartamú szerződést kötnek, és azt bevonják a Telekom kedvezményrendszerbe. Az előfizető nyilatkozik arról, hogy a mobil és otthoni szolgáltatások előfizető személye azonos.

A kedvezményes otthoni készülék ajánlat 2017. július 3-tól visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, legalább 6 hónapja Telekom havi díjas előfizetők részére, legalább egy új otthoni, 2 éves határozott időtartamú előfizetés és tv-készülék vásárlásával. Amennyiben az előfizetőnek felróható okból az alábbi esetek valamelyike fennáll, úgy a kapott készülékár kedvezmény egyösszegben visszafizetendő: az új előfizetés 2 éves határozott tartama alatt a meglévő, Telekom kedvezményre jogosító bármelyik otthoni vagy mobil előfizetés megszüntetésre kerül, 6 hónapon túl szüneteltetésre kerül az új előfizetés a 2 éves határozott tartama (hűségideje) alatt.