Használja ki egyedülálló ajánlatunkat a Telekom és a Coop Klub Törzsvásárlói program együttműködésének köszönhetően!

Vegye igénybe a Telekom egyedi kínálatában szereplő Tv készülékeire a 10.000Ft-os Coop Klub kedvezményét vagy 5.000Ft kedvezményt bármely feltöltő kártyás konstrukcióban vásárolt mobilkészülékre.

Az ajánlat a meghatározott TV készülékek szolgáltatással történő vásárlása estén érvényes és a kedvezmény az aktuális TV-készülék webshop árából, míg feltöltő kártyás konstrukcióban vásárolt mobilkészülék vásárlása esetén az aktuális listaárból kerül levonásra.

Kedvezmény igénybevételének menete:

A kedvezmény egy kód segítségével vehető igénybe. A kedvezménykód a www.telekom.hu/coopklub weboldalon igényelhető.

Kérjük, regisztráljon a kedvezménykód igénylése menüpont segítségével, majd adja meg Törzsvásárlói kártyaszámát és e-mail címét. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kód a megadott e-mail címre kerül kiküldésre, melyet a Telekom weboldalán a kiválasztott termék kosárba helyezést követően a fizetési folyamat során szükséges megadnia.

A kedvezmény igénybevétele kizárólag érvényes törzsvásárlói kártyaszámmal rendelkező Coop Klub törzsvásárlók számára lehetséges. A kedvezmény törzsvásárlónként egy alkalommal igényelhető, és egyszer használható fel kedvezményes tv-készülék szolgáltatással együtt történő vásárlása, valamint kedvezményes mobilkészülék Domino csomagban történő vásárlása esetén. A kedvezmény a készülék árból kerül levonásra. A kupont 2017. február 20. és 2017. december 31. között válthatja be weboldalunkon a készlet erejéig, kizárólag lakossági ügyfelek részére. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

Jogszabályváltozás miatt 2017. január 1-jétől az alábbiak szerint módosulnak a Domino vásárlás feltételei: a Domino vásárlását (szerződés megkötését) megelőzően a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) érvényessége ellenőrzésre kerül, az érvényesség a szerződéskötés feltétele. A jogszabály korlátozza, hogy egy szolgáltatónál legfeljebb hány darab előre fizetett, aktív, hangszolgáltatásra vonatkozó szerződéssel lehet rendelkezni. Ez a korlát lakossági előfizetőre vonatkozóan legfeljebb 10 db, üzleti előfizetőre vonatkozóan 50 db. További részletek

A részletfizetéses konstrukció feltételei: ajánlatunk meghatározott új és jelenlegi Telekom otthoni vagy mobilszolgáltatással rendelkező előfizető Telekom otthoni szolgáltatást megrendelő vagy arra új hűséget vállaló egyéni előfizetők részére a készlet erejéig érvényes, 24 hónapos kamatmentes részletfizetési konstrukcióval, azoknak akiknek jelenleg nincs díjhátralékuk, jelenlegi szolgáltatásaik egy folyószámlán szerepelnek és az ÁSZF szerint a fizetőképességre vonatkozó pénzügyi előminősítésnek megfelelnek.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható. A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a Magyar Telekom Nyrt. általános feltételei érvényesek, melyet az Magyar Telekom Nyrt. ÁSZF szabályoz.