RENDKÍVÜLI KÉSZÜLÉKAJÁNLAT COOP KLUB TÖRZSVÁSÁRLÓKNAK!

Vásároljon Magenta 1 kedvezménycsomagja mellé tv-készüléket 50 000 Ft készülékkedvezménnyel, és Coop Klub törzsvásárlóként most további 20 000 Ft készülékkedvezményt is kaphat mellé!1


A 20 000 forintos törzsvásárlói kedvezménykupon, illetve a legfeljebb 50 000 Ft-os eszközkedvezmény ajánlat Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új, 2 éves határozott időtartamú otthoni tv-szolgáltatás megrendelése estén vehető igénybe azon érvényes COOP Klub Törzsvásárlói kártyaszámmal rendelkező személyeknek, akik a telekom.hu/coopklub oldalon még (vagy ezt megelőzően) nem igényeltek kedvezménykupont.
Az ajánlatban meghatározott tv-készülékek választhatók legfeljebb 50 000 Ft, COOP Klub törzsvásárlók számára pedig további 20 000 Ft értékű kupon kedvezménnyel, mely kedvezmények a készülék árából kerülnek levonásra.
A kedvezményes készülék ajánlat 2017. november 10-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes.
További feltétel, hogy az előfizető legalább 6 hónapja egyéb otthoni szolgáltatás vonatkozásában előfizető legyen.
A 20 000 forintos kupon kedvezmény, illetve az 50 000 forintos készülékkedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, továbbá egy vásárláshoz egyszer használható fel.
A változtatás jogát a Magyar Telekom Nyrt. fenntartja.


Kuponigénylés és további részletek: telekom.hu/coopklub

Kedvezmény igénybevételének menete:

A kedvezmény egy kód segítségével vehető igénybe. A kedvezménykód a www.telekom.hu/coopklub weboldalon igényelhető.

Kérjük, regisztráljon a kedvezménykód igénylése menüpont segítségével, majd adja meg Törzsvásárlói kártyaszámát és e-mail címét. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges kód a megadott e-mail címre kerül kiküldésre, melyet a Telekom weboldalán a kiválasztott termék kosárba helyezést követően a fizetési folyamat során szükséges megadnia.

A kedvezmény igénybevétele kizárólag érvényes törzsvásárlói kártyaszámmal rendelkező Coop Klub törzsvásárlók számára lehetséges. A kedvezmény törzsvásárlónként egy alkalommal igényelhető, és egyszer használható fel kedvezményes tv-készülék szolgáltatással együtt történő vásárlása, kedvezményes mobilkészülék Domino csomagban történő vásárlása, valamint tartozék vásárlása esetén. A kedvezmény a készülék, illetve tartozék árból kerül levonásra. A kupont 2017. július 3. és 2018. január 31. között válthatja be weboldalunkon a készlet erejéig, kizárólag lakossági ügyfelek részére. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

A részletfizetéses konstrukció feltételei: ajánlatunk meghatározott új és jelenlegi Telekom otthoni vagy mobilszolgáltatással rendelkező előfizető Telekom otthoni szolgáltatást megrendelő vagy arra új hűséget vállaló egyéni előfizetők részére a készlet erejéig érvényes, 22 hónapos kamatmentes részletfizetési konstrukcióval, azoknak akiknek jelenleg nincs díjhátralékuk, jelenlegi szolgáltatásaik egy folyószámlán szerepelnek és az ÁSZF szerint a fizetőképességre vonatkozó pénzügyi előminősítésnek megfelelnek.

1 A 20 000 Ft-os TV-készülék kedvezményre az jogosult, aki új otthoni szolgáltatásra, tv-készülék vásárlása mellett 2 év határozott tartamú szerződést kötnek, és azt bevonják a Telekom kedvezményrendszerbe. Az előfizető nyilatkozik arról, hogy a mobil és otthoni szolgáltatások előfizető személye azonos. A kedvezményes otthoni készülék ajánlat 2017. július 17-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes, legalább 6 hónapja Telekom havi díjas előfizetők részére, legalább egy új otthoni, 2 éves határozott időtartamú előfizetés és tv-készülék vásárlásával. Amennyiben az előfizetőnek felróható okból az alábbi esetek valamelyike fennáll, úgy a kapott készülékár kedvezmény egyösszegben visszafizetendő: az új előfizetés 2 éves határozott tartama alatt a meglévő, Telekom kedvezményre jogosító bármelyik otthoni vagy mobil előfizetés megszüntetésre kerül, 6 hónapon túl szüneteltetésre kerül az új előfizetés a 2 éves határozott tartama (hűségideje) alatt.

A legfeljebb 50 000 Ft-os eszközkedvezmény ajánlat Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont új, 2 éves határozott időtartamú otthoni Tv-szolgáltatás megrendelése estén vehető igénybe azon érvényes COOP Klub Törzsvásárlói kártyaszámmal rendelkező személyeknek, akik a telekom.hu/coopklub oldalon még (vagy ezt megelőzően) nem igényeltek kedvezménykupont. Az ajánlatban meghatározott TV-készülékek választhatók legfeljebb 50 000 Ft, COOP Klub törzsvásárlók számára pedig további 20.000 Ft értékű kupon kedvezménnyel, mely kedvezmények a készülék árából kerülnek levonásra. A kedvezményes készülék ajánlat 2017. november 10-től visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes. További feltétel, hogy az előfizető legalább 6 hónapja egyéb otthoni szolgáltatás vonatkozásában előfizető legyen. A 20.000 forintos kupon kedvezmény, illetve az 50 000 forintos készülékkedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, továbbá egy vásárláshoz egyszer használható fel. A 50 000 forintos készülék kedvezmény egy előfizető részére egyszer vehető igénybe. A változtatás jogát a Magyar Telekom Nyrt. fenntartja.További partner ajánlataink