A Coop Klub törzsvásárlói program és Smartshop.hu weboldal együttműködésének köszönhetően a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlók egyedi ajánlat keretében 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kijelölt mobiltelefon kiegészítőket!


Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény igénybevételének feltétele, a Smartshop.hu weboldalon történő regisztráció, melyet követően a Törzskártya azonosító száma hozzáadható a regisztrált felhasználói fiókhoz.

Ezt követően az oldal tetején, vagy a belépett felhasználói fiók „VIP programok” pontjában tudja törzskártyáját aktiválni, a kártya számának megadásával.

Válogasson a https://smartshop.hu/coopklub-30szazalek weboldalon lévő termékek közül. A kiválasztást követően a terméket vagy termékeket helyezze a kosárba. A kedvezmény utólag kerül érvényesítésre.

Használja ki partnerünk garantált ajándék kiegészítőkre vonatkozó Coop Klub kedvezményét is! További részletek

A Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a fent megjelölt termékaloldalon szereplő termékek vásárlása esetén érvényes.
Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel és a Coop Klub törzsvásárlóknak szóló garantált ajándékokkal nem vonható össze. A webáruházban történő rendelésre a www.smartshop.hu weboldal üzemeltetője, a Smartphone Hungary Kft. általános feltételei érvényesek.További partner ajánlataink