Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket és vegye igénybe a Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok szolgáltatásait kedvezményesen.

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja a kikapcsolódásra vágyó Törzsvásárlóinkat.

A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna.

puchner_1 puchner_2

A reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetik át.

puchner_3 puchner_4

A XVIII. századi francia stílusú Udvarház épülete egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával.

puchner_5 puchner_6

A Fürdőház mediterrán hangulatú szobáival és lakosztályaival várja Vendégeit néhány lépcsőfokra a wellness szolgáltatásoktól.

puchner_7 puchner_8

A Vendégház remek választás a családosok számára.

Kényeztesse magát egy valódi fellegvárban: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

puchner_9 puchner_10

A Birtokon ötféle étkezési helyszín várja a kedves vendégeket. Ételeik egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez.

Kapcsolódjon ki Ön is egy igazi családbarát szálláson, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló programokkal várják a család legkisebb tagjait.

puchner_11 puchner_12
puchner_13 puchner_14

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek a Sportközpontot ajánljuk: a lovagkori várbelső hangulatát idéző épületben bowling pályák, fallabda pályák (squash), fitness terem, biliárd, asztali foci és darts találhatók.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és online módon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát. Online foglalás esetén a http://puchner.hu/ weboldalon kérjük a megjegyzés rovatban a kártyaszámot feltüntetni.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok és a helyszínen meghatározott masszázsok árából értendő. Az élménybirtok árlistája a http://elmenybirtok.hu/ honlapon található. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.


Elérhetőségek:
PUCHNER BIRTOK-BIKAL
Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok
7346 Bikal, Rákóczi utca 22.
+36 72 459-546, -547, -548
www.puchner.hu | www.elmenybirtok.hu