A Coop Klub törzsvásárlói program és a PrimaNet.hu szakáruház együttműködésének köszönhetően partnerünk online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink 500Ft kedvezménnyel vásárolhatják meg a webáruház termékeit, amennyiben a vásárlás végösszege meghaladja az 5000Ft-ot.

Válasszon magának partnerünk teljes kínálatából!

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd a OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet a PrimaNet.hu online szakáruház Pénztárában szükséges megadnia.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát a PrimaNet.hu Kuponkód igényléshez!

 

A kóddal a PrimaNet.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét legkésőbb 2017. augusztus 31-ig, kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!Egy vásárláshoz csak egy kupont lehet felhasználni, és a kupon készpénzre nem váltható, szállítási díjra nem vonatkozik.

A kedvezmény érvényessége: 2017. május 1-től augusztus 31-ig, vagy a limitált mennyiség erejéig, azaz maximum 1000 Coop Klub Törzsvásárló veheti igénybe.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható. A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a Prímaenergia Zrt. általános feltételei érvényesek, melyet az PrimaNet.hu ÁSZF szabályoz.


További partner ajánlataink