primanet_head_v6

A Coop Klub törzsvásárlói program és a PrimaNet.hu szakáruház együttműködésének köszönhetően partnerünk online szakáruházában 2 kategória termékeihez 10% garantált kedvezménnyel juthatnak Coop Klub törzsvásárlóink.

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény egy kód segítségével érvényesíthető. A kedvezménykód igényléséhez kérjük az alábbi felületen adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát, majd a OK gomb megnyomásával megjelenik a kedvezmény igénybevételéhez szükséges kuponkód, melyet a PrimaNet.hu online szakáruház Pénztárában szükséges megadnia.

Kódigénylés

Kérem adja meg a Coop Klub kártyaszámát a PrimaNet.hu Kuponkód igényléshez!

 

A kóddal a PrimaNet.hu oldalon tudja érvényesíteni a kedvezményét, kérjük figyeljen a kód nagybetűs formátumára!

A 10%-os Coop Klub kedvezmény csak és kizárólag a fent megjelölt két termékkörre érvényes. Több termék vásárlása esetén is csak a fenti két kategória termékeinek árából kerül levonásra a kedvezmény.

Bruttó 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosít a PrimaNet.hu (A 15.000Ft-os értékhatárt a kedvezménnyel csökkentett összegnek szükséges elérnie.)

Bruttó 15.000 Ft alatti vásárlás esetén válassza a Postapontos kiszállítást 790 Ft-ért. Futárszolgálat esetén a házhozszállítás díja 990 Ft.

A fenti kedvezményes kiszállítási díjak ÁFÁ-val értendők.

 

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható. A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra a Prímaenergia Zrt. általános feltételei érvényesek, melyet az PrimaNet.hu ÁSZF szabályoz.


További partner ajánlataink