Ne csak Ízlelje, Érezze át, Élje meg a tradicionális csárda-élményt Coop Klub Törzsvásárlói kedvezményével!

A balatonföldvári Kukorica Csárda nagy múltra visszatekintő tradicionális balatoni vendégváró hely, a régi kor szellemének megfelelően épült nádfedeles étterem, mely a 19. század hangulatába repíti az ideérkező vendégeket.

kukorica_1 kukorica_2

A magyaros és nemzetközi ételkülönlegességek betekintést engednek a tradicionális magyar gasztronómia titkaiba. Az 500 vendég befogadására alkalmas Csárda a főútvonal mellett, a kikötőtől 200 méterre található, így mind szárazföldi, mind vízi járművel egyszerűen és könnyen megközelíthető. A csárda saját buszparkolóval rendelkezik, és az év 365 napján várja vendégeit.

kukorica_3 kukorica_4

Az étteremben az egyszerűbb cigányzenés vacsorától a borkóstolón keresztül az igen attraktív folklórbemutatós parasztlakodalomig mindenféle program megszervezhető illetve lebonyolítható.

A Vendégek jólétének biztosítéka a már fél emberöltő óta tartó vendégváró családi vezetés és a 30 éves gasztronómiai tapasztalat.

Kedvezmény igénybevételének módja

A kedvezmény igénybevételéhez mutassa fel Coop Klub Törzsvásárlói kártyáját a Kukorica Csárda éttermében és az éttermi fogyasztásból 15% kedvezmény jár Önnek és családjának.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Elérhetőség: Kukorica Csárda
8623, Balatonföldvár, Budapesti út 41
Tel/Fax: +36 84 340 387
Csoportos értékesítés : +36 84/ 506 840
www.kukorica-csarda.huTovábbi partner ajánlataink