Az IBUSZ több mint 110 év tapasztalattal állítja össze utazási ajánlatait. Legyen szó akár belföldi szálláshelyekről, wellness hétvégékről vagy akár külföldi utazásokról, all inclusive nyaralásokról az IBUSZ mindig a minőséget és a kiváló ár-érték arányt helyezi elsődleges céljai közé, hogy a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóinknak is a legjobbat nyújtsák.

A Coop Klub törzsvásárlói program és az IBUSZ együttműködésének köszönhetően Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink kedvük szerint válogathatnak partnerünk teljes választékából, több ezer desztináció közül.

Kedvezmény igénybevételének menete

Keresse az IBUSZ irodákat, ahol törzsvásárlóink a Coop Klub kártya felmutatásával azonnal igénybe vehetik a partnerünk által kínált kedvezményeket.

* A kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók valamint családjuk (házas- vagy élettárs, gyermek, szülő) részére az IBUSZ katalógusaiban meghirdetett, sajátszervezésű külföldi üdülések alapárából (az alapárba nem tartozik a repülőgéppel történő utazás esetén a repülőtéri illeték, alapellátáson felül fizetett egyéb étkezés, mint például: all inclusive ellátás, egyéb alapáron felül fizetett extra szolgáltatás, üdülési díj, stb) valamint a katalógusaiban meghirdetett külföldi városlátogatásokra, körutazásokra vagy a belföldi katalógusaiban meghirdetett szálláshelyekre értendő. A kedvezmény további kedvezménnyel, promóciós árral nem vonható össze.

** Kedvezményes szervízdíjak repülőgép foglalás esetén

  • 2500Ft/ Európán belüli repülőjegy
  • l3500Ft /Európán kívüli repülőjegy

A fenti kedvezményes szervizdíjak nem tartoznak az ÁFA hatálya alá.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható.

Az IBUSZ irodákban vásárlás, szolgáltatás igénybevétel, illetve foglalás során az IBUSZ Utazási Irodák Kft. általános feltételei érvényesek, melyet az IBUSZ ÁSZF szabályoz.

 További partner ajánlataink