Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket és fedezze fel a beregi térség rejtett szépségeit a Hunor Hotelben!

Vásárosnamény egy kis város a Tisza és a Szamos találkozásánál, a Bereg kapujában. A gyönyörű erdőkkel övezett városka rengeteg lehetőséget rejt magában a természet és a vadászat szerelemeseinek.

A hotel egészén végigvonul a vadászat és a természet szeretetének szellemisége. Valamennyi szoba természetes anyagok felhasználásával került kialakításra, melyek közül mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő stílust: az egyedi, teljesen autentikus vadászlakoktól a modernebb berendezésig, melyekben csak rejtve fedezhetők fel a vadászjegyek.

A Hunor Hotelben interaktív vadászati kiállítás várja látogatóit. A kiállítás hang- és képanyagok segítségével mutatja be négy kontinens vadásztrófeáit, megismerhetjük távoli tájak élővilágát, a vadászat szellemiségét és a természet szeretetét.

A Hunor Hotel két épületben összesen 41 szobával, wellness részleggel, állatsimogatóval, valamint rengeteg programlehetőséggel várja vendégeit.

A kedvezmény igénybevételének menete

Foglalását e-mailben, telefonon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.

Hunor Hotel & Restaurant
4800 Vásárosnamény, Szabadság tér 25.
+36-30-372-4770
További partner ajánlataink