Használja ki a Coop Klub kártya által nyújtott előnyöket a Residence Ózon**** Superior Conference & Wellness Hotelben és minden évszakban irány a Mátra!

Magyarország legmagasabb pontján nem csak a gyönyörű környezetet, a szubalpin jellegű klímának köszönhető kristálytiszta levegőt élvezheti, hanem a Kékes erdeinek ölelésében található 79 szobás, egyedi hangulatú szállodát. A Kékestetőre néző, lélegzetelállító panorámával rendelkező impozáns épület 3,2 hektáros ősfákkal borított hegygerincen változatos, sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkezőket.

resozon_1 resozon_5

A szálloda az elmúlt években több rangos díjat is nyert: Magyar Turizmus Minőségi Díj 2013, Superbrands Díj 2013, 2014 és 2015, Gault&Millau TOP10 Wellness Hotel 2014 és 2015, Traveller’s Choice Díj 2015 több kategóriájában. 2015-ben az Év Szállodájának, 2016-ban pedig az Év Szállásának választották.

A családokat tágas szobák, gyermekmedence és igazi játékbirodalom várja, míg a felnőtteknek a kétszintes, hatalmas üvegfelületének köszönhetően egyedülálló természetközeli élménnyel megajándékozó SPA birodalom és a hotel játéktermében bowling, billiárd és csocsó kínál szórakozási lehetőséget.

resozon_3 resozon_2

A szálloda sokrétű kínálatát a Mátra nyújtotta, közelben fellelhető színes programlehetőségek teszik még változatosabbá, mint a segway, gyalogos túraútvonalak, síparkok, Oxygen Adrenalin park.

Legyen szó akár romantikus hétvégi kikapcsolódásról, családi feltöltődésről, itt mindent megtalál egy helyen.

Kedvezmény igénybevételének módja

Foglalását e-mailben, telefonon és online módon is elintézheti, a kedvezmény igénybevételéhez, kérjük, adja meg Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát a foglalás során.
Online foglalás esetén a https://ozon.hotel-residence.hu/hu/ weboldalon kérjük a megjegyzés rovatban a kártyaszámot feltüntetni.

*A feltüntetett kedvezmények a Coop Klub törzsvásárlók és a Ptk. szerinti hozzátartozók számára vehető igénybe. A kedvezmény a honlapon feltüntetett szállások, aktuális ajánlatok árából értendő. A kedvezményt törzsvásárlóink korlátlan számú alkalommal igényelhetik.

A Partner szolgáltatásainak igénybevételekor azon általános feltétek érvényesek, melyet az adott Partner ÁSZF szabályoz.


Kapcsolat:
Cím: 3233 Mátraháza, Üdülőtelep 2.
Ajánlatkérés / foglalás:


06-37/506-000 v. 06-30/984-05-96