A Coop Klub Törzsvásárlói Program és a Book24.hu online könyváruház együttműködésének köszönhetően partnerünk webáruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink kedvezményesen vásárolhatnak a webáruház teljes nyomtatott könyv kínálatából.

Rendelje meg kedvenc könyveit Coop Klub kedvezménnyel!

50% karácsonyi kedvezmény, az egyedi könyvlista termékeire!

Az 50%-os kedvezmény csak a https://www.book24.hu/egyedi_konyvlista/2018-coopkaracsony-50szazlek oldalon megtalálható könyvekre érvényes a COOP-KARACSONY kuponkód megadásával.

Az akció érvényesítéséhez helyezze kosarába a kiválasztott termékeit, majd a kosár oldalon írja a KUPON mezőbe a COOP-KARACSONY kuponkódot és kattintson az érvényesít gombra. Ezután a Book24 rendszere automatikusan levonja a kedvezményt az érintett termékekre.

Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. A Book24.hu rendszere mindig a kedvezőbb ajánlatot veszi figyelembe.

Az akció 2018. november 1-től december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

Válogasson bármely további termék közül 24%-os Coop Klub kedvezménnyel!

Keresse fel a www.book24.hu weboldalt, válasszon magának partnerünk kínálatából, a kiválasztott termék vagy termékek kosárba helyezését követően írja be a kuponkód rovatba Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát majd érvényesítse kedvezményét.

Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül Coop Klub kedvezménye.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel nem vonható össze. A webáruházban történő rendelésre a www.book24.hu weboldal üzemeltetője a Book24 Zrt. általános feltételei érvényesek.További partner ajánlataink