A Coop Klub Törzsvásárlói Program és a Book24.hu webáruház együttműködésének köszönhetően partnerünk online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóink kedvezményesen vásárolhatják meg a webáruház termékeit.

Rendelje meg kedvenc könyveit Coop Klub kedvezménnyel!


Ünnepi akciónk keretében válogasson most több mint 30 kiemelt könyvajánlatunkból 50% kedvezménnyel !


Az 50%-os ünnepi kedvezmény csak a http://coop.book24.hu oldalon megtalálható könyvekre érvényes a fent megjelölt kuponkód megadásával.

A akció érvényesítéséhez helyezze kosarába a kiválasztott termékeit, majd a kosár oldalon írja a KUPON mezőbe a COOPKARI17 kuponkódot és kattintson az Érvényesít gombra. Ezután a BOOK24 rendszere automatikusan levonja a kedvezményt az érintett termékekre.

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. A BOOK24.hu rendszere mindig a kedvezőbb ajánlatot veszi figyelembe.

Válogasson bármely további termékeink közül 24%-os Coop Klub kedvezménnyel !

Keresse fel a www.book24.hu weboldalt, válasszon magának partnerünk kínálatából, a kiválasztott termék vagy termékek kosárba helyezését követően írja be a kuponkód rovatba Coop Klub Törzsvásárlói kártyaszámát majd érvényesítse kedvezményét.

Az érvényesítést követően azonnal aktiválásra kerül Coop Klub kedvezménye.

Az akció érvényessége: 2017. november 15. – december 15.

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel nem vonható össze. A webáruházban történő rendelésre a www.book24.hu weboldal üzemeltetője a Book24 Zrt. általános feltételei érvényesek.További partner ajánlataink