A Coop Klub törzsvásárlói program és az Allianz Hungária Zrt. együttműködésének köszönhetően Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlók most 10% kedvezménnyel köthetnek Allianz lakásbiztosítást a biztosító telefonos operátorainak segítségével.

Mit kell tudni az Allianz Otthonbiztosítás Pluszról?

Az Allianz Otthonbiztosítás Plusz kiváló megoldás mindazoknak, akik otthonuk és értékeik védelme érdekében a legmagasabb igényeket is kielégítő, korszerű szolgáltatásokat nyújtó lakásbiztosítást szeretnének választani.

Választható csomagok:

Mix csomag
A Mix csomag alapfedezete 24 féle biztosítási eseményt tartalmaz, mely az ingatlant és az ingóságokat veszélyeztető leggyakoribb károkra – például vihar, felhőszakadás, villámcsapás, csőtörés, tűz, betöréses lopás stb. – nyújt fedezetet.

Komplex csomag
A Komplex csomag a biztosított vagyontárgyakat ért minden balesetszerűen bekövetkezett kárra fedezetet nyújt a szerződési feltételekben meghatározott kizárások kivételével.
Külön díj nélkül az Allianz Hungária Zrt. megtéríti:

  • a csőtöréskár következményeként elfolyt víz díját,
  • a különleges üvegfelületekben keletkezett károkat, pl. bútorüvegek, zuhanykabinok, kerámialapos tűzhely
  • az épület megrongálásából, vandalizmusból eredő károkat.

És ez még nem minden!
A fenti csomagokat széles körű kiegészítő biztosításokkal teheti személyre szabottá, mint például:

  • Munkanélküliségi díjátvállalás biztosítás
  • Garázsban tárolt gépjárművek biztosítása
  • Kert- és klíma biztosítás
  • Utazás+ biztosítás
  • Családi baleset-, családi egészség-, valamint családi életbiztosítás

Jelenleg máshol van érvényes lakásbiztosítása?
Ennek ellenére már most is megkötheti lakásbiztosítását az Allianz Hungária Zrt-nél, a jelenlegi biztosítása évfordulójával. Sőt, ha emellé díjmentes előfedezeti szolgáltatást is választ, kár esetén a biztosító térítést nyújt a szerződési feltételekben meghatározottak szerint azokra a károkra, amelyeket jelenlegi lakásbiztosítása nem, vagy csak részben fedez.

A kedvezmény igénybevételének menete

A lenti linkre kattintva néhány adat megadásával visszahívást kezdeményezhet az Allianz Hungária Zrt. telefonos operátoraitól, így a részletek megismerése és az Ön számára ideálisan összeállított biztosítás kiválasztása egy fillérjébe sem kerül.

Amikor a biztosító telefonos operátora visszahívja Önt, a 10%-os Coop Klub törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez mindössze a törzsvásárlói kártyaszámát kell előkészítenie és bediktálnia. Ezt követően a biztosító telefonos operátora az Ön igényeit és szempontjait figyelembe véve segít kiválasztani az optimális fedezetet és ha Ön úgy dönt, a biztosítást gyorsan és egyszerűen, telefonon keresztül megkötheti.

További információt a www.coopklubkedvezmeny.hu oldalon talál, vagy bővebb tájékoztatást kérhet a 06-1-237-23-39-es telefonszámon, munkanapokon 8:00 és 18:00 óra, csütörtökön 8:00 és 20:00 között.

*A kedvezmény a biztosító telefonos operátorai által kötött Allianz Otthonbiztosítás Plusz szerződések esetében vehető igénybe.

A fenti információk csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A biztosítás részletes szolgáltatásait az Allianz Otthonbiztosítás Plusz biztosítási feltételei tartalmazzák.

 További partner ajánlataink