Az Active Office innovatív megoldásaival, szakértelmével és partnerközpontúságával társulva a piac egyik legjobb szolgáltatójává tették. Hiszik, hogy minden helyzetben lehet jobban teljesíteni és ennek fényében végzik mindennapi tevékenységüket, hogy a Coop Klub törzsvásárlók számára a legjobbat nyújthassák.

A Coop Klub törzsvásárlói program és az Active Office együttműködésének köszönhetően partnerünk, online áruházában a Coop Klub kártyával rendelkező törzsvásárlóinkat egyedi termékkínálat várja.

Használja ki extra ráadás kedvezményünket hiszen most a 10%-os Coop Klub kedvezmény helyett 25% kedvezménnyel vásárolhat iskolaszereket, hobbi és kreatív eszközöket, irodaszereket, szórakoztató elektronikai eszközöket, számítástechnikai kiegészítőket.

Az extra ráadás akció érvényessége: 2017.04.17-05.31-ig tart.

Kedvezmény igénybevételének menete

Keresse az Active Office honlapján a Coop Klub kártyabirtokosok számára külön kialakított regisztrációs felületet, ahol a törzsvásárlói kártyaszám és a szükséges személyes adatok megadását követően már igénybe is veheti kedvezményét. Sikeres regisztrációja e-mail formájában kerül visszaigazolásra, mely tartalmazza a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Regisztrációért és kedvezményes vásárlásért: http://activeoffice.hu/coop-informaciok

 

Coop Klub kedvezményünk partnerünk más kedvezményeivel össze nem vonható.

A webáruházban történő rendelésre és a kiszállításra az Active Office Kft. általános feltételei érvényesek, melyet az Active Office ÁSZF szabályoz.

 További partner ajánlataink