A weboldal tartalma tájékoztató jellegű, és az semmiféle kötelezettségvállalást nem tartalmaz. A weboldal tartalma tehát a látogatók személyes és nem kereskedelmi célú tájékoztatását szolgálja. A weblapon megjelenített ajánlatok minden esetben a feltüntetett érvényességi időszakban a feltüntettett boltkategóriákban a készlet erejéig érvényesek. Az árak az Áfát tartalmazzák.

Ahol külön nincs jelezve, áraink egy termékre vonatkoznak. A termékek csomagolása színben és mintában eltérhet az itt bemutatottaktól.

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, és azok bármilyen, a jogosultak előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül történő felhasználása szerzői jogokat, illetve védjegyoltalom alatt álló jogokat sérthet.

A weboldal kizárólag a Coop csoportra vonatkozó adatokat tartalmazza, és harmadik személy által üzemeltetett weboldalakért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

A weboldal bárki által látogatható, de egyes részeihez regisztráció után lehet hozzáférni. A weboldalra látogatók személyes adatait – a regisztrációs részek kivételével – a rendszer nem rögzíti, illetve egyes adatokat nem kapcsol össze, így a személyek azonosítása nem lehetséges. A weboldal látogatója a weboldal használatával a fenti feltételeket, tudnivalókat elfogadja, és elismeri, hogy ennek megfelelő magatartást tanúsít. A weboldalon esetlegesen előforduló elektronikus feltöltési, tehnikai hibákért felelősséget nem vállalunk.